Genç kızın 20 TL'nin üstüne yazdığı not herkesi hayrete düşürdü!

Hatay'da bir genç kız, sevdiğine kavuşmak için verdiği sadaka parasının üzerine yazdığı notla dikkat çekti. İşte notta yazanlar...

Genç kızın 20 TL'nin üstüne yazdığı not herkesi hayrete düşürdü!
Yayınlanma:

Hatay'da bir genç kız, sevdiğine kavuşmak için verdiği sadaka parasının üzerine yazdığı notla dikkat çekti. Notta, "Bu para benim sadakam. Lütfen bu parayı bulan bana dua etsin. Ben Alper'i çok seviyorum. Allah'ım onu bana nasip etsin. Güzel bir geleceğimiz olsun. Kavuşalım artık" ifadeleri yer aldı.

Antakya ilçesinde bir köftecide çalışan Ali Ballı, müşteriden aldığı 20 TL'lik kağıt banknotun üzerinde bir şeyler yazdığını fark etti. Yazıyı kontrol eden Ballı, paranın üzerinde, "Bu para benim sadakam. Lütfen bu parayı bulan bana dua etsin. Ben Alper'i çok seviyorum. Allah'ım onu bana nasip etsin. Ben Alper'i çok seviyorum. Allah'ım onu bana nasip etsin. Güzel bir geleceğimiz olsun. Kavuşalım artık" ifadelerinin yer aldığını gördü. Bu durum karşısında şaşkınlık yaşayan iş yeri çalışanları, ilk kez böyle bir şeyle karşılaştıklarını belirtti.

Ali Ballı, yazıya konu olan Alper isimli kişiye seslenerek, "Alper, bu kızı duy, bu zamanda böyle bir kız bulamazsın" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.