FETÖ’nün ölümünü sıra dışı bir şekilde kutlayan esnaf!

Altınordu’da çay ocağı sahibi Fatih Temel, Gülen’in ölüm haberini alınca ücretsiz çay dağıtarak sevincini paylaştı.

FETÖ’nün ölümünü sıra dışı bir şekilde kutlayan esnaf!
Yayınlanma:

Ordu’nun Altınordu ilçesinde çay ocağı işleten Fatih Temel, FETÖ terör örgütünün elebaşı Fetullah Gülen’in ölüm haberini alınca iş yerinde ücretsiz çay dağıttı. ABD’nin Pensilvanya eyaletinde yaşayan Gülen’in öldüğüne dair haberleri görünce harekete geçen Temel, iş yerinin camına ve masasına “Fetullah Gülen’in ölümü şerefine herkese benden çay” yazılı duyurular astı.

img-6171.jpeg

Sabah erken saatlerde aldığı haberin kendisini çok mutlu ettiğini belirten Temel, “Hayatımda aldığım en güzel haberlerden biri. FETÖ elebaşı Gülen’in ölümü nedeniyle çaylarımı ücretsiz dağıtmaya karar verdim. Müşterilerimiz de bu durumu sevinçle karşıladı,” dedi. Temel, Türkiye’nin böyle bir terör belasından kurtulmasının sevindirici olduğunu ifade ederek, “İnşallah bir daha böyle pisliklerle aynı havayı solumayız,” diye konuştu.

img-6172.jpeg

İlçede hafriyat işiyle uğraşan esnaf Üzeyir Kaya da bu gelişmeyi olumlu karşıladıklarını belirterek, “Bir terör belasından kurtulduğumuz için çok mutluyum. İnşallah sırada diğer terör örgütü liderleri var,” dedi.

Temel, gün boyunca sınırlı sayıda ücretsiz çay ikramında bulundu. Olay, çevredeki esnaf ve müşteriler tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.