Konya
Az bulutlu
4°
Aksaray
Kapalı
3°
Karaman
Parçalı bulutlu
4°
Ara
reklam
Anadolu'da Bugün Gündem FETÖ’nün ölümü şerefine yüzde 25 indirim!

FETÖ’nün ölümü şerefine yüzde 25 indirim!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir esnaf, terör örgütü FETÖ'nün lideri Fethullah Gülen'in ölümü dolayısıyla indirim kampanyası başlattı.

KAYNAK: İHA
Okunma Süresi: 1 dk

İnegöl Bayrak Telekom Teknik Servis işletmecisi Süleyman Bayrak, dükkanının camına "FETÖ lideri terörist elebaşı Gülen'in ölümünün şerefine yüzde 25 ekstra indirim" yazısını astı.

aw312781-04-1.jpg

Bayrak, yaptığı açıklamada, sosyal medyada Gülen'in ölüm haberini gördüğünde mutlu olduğunu belirterek, "Allah diğer terörist liderlerinin başına da bir an önce ölüm nasip etsin. Bu haberle onur ve gurur duyuyoruz" dedi. 15 Temmuz darbe girişiminde de benzer bir duruş sergilediğini vurgulayan Bayrak, o dönemde dükkanının camına "FETÖ'cü hainler ve destekçileri giremez" yazısını astığını hatırlattı.

Süleyman Bayrak, "Bu ölüm haberinin mutluluğunu yaşadığımız için indirim yapıyoruz. Nefes almasınlar, darısı diğer teröristlerin başına" ifadelerini kullandı. Kampanya, yerel halktan ilgi görmeye başladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *