Emniyet zehir tacirlerine göz açtırmıyor...

Son dönemlerde İçişleri Bakanlığı zehir tacirlerine yönelik operasyonları sıklaştırdı. Hemen hemen her gün gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarla onlarca zehir taciri ve suç örgütü mensubu zanlılar yakalanarak cezaevine gönderiyor.

Yayınlanma:

Türkiye güne yine operasyonlarla uyandı. Zehir tacirlerine yönelik Karabük, İstanbul, Osmaniye, Ağrı, Zonguldak, Samsun ve Balıkesir’de uyuşturucu operasyonları gerçekleştirildi.

Karabük'te uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 30 şüpheliden 3'ü tutuklanırken, 14'ü hakkında işlem yapıldı.

Küçükçekmece’de uyuşturucu ticareti yapan şahıs, polis ekipleri tarafından yakalandı. Şüphelinin zula olarak kullandığı evden çok sayıda uyuşturucu madde ele geçildi.

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü ekipleri yolcu otobüsü ile seyahat eden bir şüphelinin uyuşturucu madde taşıdığı bilgisi üzerine harekete geçti. E90 otoyolunda seyir halinde olan şehirlerarası yolcu otobüsü dinlenme tesisinde oluşturulan uygulama noktasında durduruldu. Yolcu otobüsünde hassas burunlu narkotik köpeğinin tepki verdiği bir valiz içerisinden 2 kilo 600 gram skunk ele geçirildi.

Ağrı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Ağrı Merkez ve Doğubayazıt ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen 9 şahsın adreslerine operasyon düzenlendi. Yapılan aramalarda 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait şarjör, 883 gram metamfetamin, 11 gram eroin, 380 gram esrar, 19 gram skunk, 28 gram toz ecstasy, 142 adet ecstasy hap, 2 adet uyuşturucu madde kullanımında kullanılan cam aparat, 1 adet hassas terazi, 1 adet cep telefonu, suçtan elde edildiği değerlendirilen 380 Türk lirası ele geçirildi.

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü, Ereğli ilçesinde operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Samsun'da polisi il genelinde düzenlendiği uyuşturucu uygulamasında 19 kişi yakalandı. Balıkesir'de jandarma ekipleri il genelinde 9 ilçede yaptıkları kaçakçılık ve organize suç olaylarına yönelik 20 ayrı operasyonda 28 şüpheli şahıs gözaltına alınırken, operasyonlarda çok miktarda uyuşturucu madde, uyuşturucu aparatı ve 9 adet ateşli silah ve bu silahlara ait fişek ele geçirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.