Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan ‘soruşturmaya gizlilik kararı getirildi’ iddialarına yalanlama

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, depremden etkilenen Adıyaman’da yıkılan Grand İsias Otel’e yönelik soruşturmaya gizlilik kararı getirildiği iddialarını yalanladı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan ‘soruşturmaya gizlilik kararı getirildi’ iddialarına yalanlama
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremden etkilenen Adıyaman’da yıkılan Grand İsias Otel’e yönelik soruşturmaya gizlilik kararı getirildiği iddialarını yalanladı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Grand İsias Otel dosyasına yönelik herhangi bir gizlilik kararı bulunmamaktadır. Soruşturma kapsamında, gözaltına alınan otelin sahipleri ve yöneticileri Ahmet, Mehmet Fatih ve Efe Bozkurt, mahkemece tutuklanarak Siverek Cezaevine nakledilmiştir. Diğer şüpheliler Ulviye Bozkurt ve Şule Özbek hakkında ise yurt dışına çıkış yasağı ve adli kontrol tedbiri uygulamasına karar verilmiştir. İsias Otel için başlatılan soruşturma dosyasına gizlilik kararı getirildi iddiası gerçek dışıdır” ifadelerine yer verildi.

Öte yandan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan ‘malikler yapı denetim firmasını kendisi mi seçiyor?’, ‘malikler yapı denetim ücretini, yapı denetim firmasına mı ödüyor’ sorularına yanıt verildi.

Yapılan bilgilendirme şu şekilde;

whatsapp-image-2023-02-23-at-07-56-36-001.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.