Çocuklar MİT'e mektup yazdı: Annemi ajan gibi takip ediyorum!

Milli İstihbarat Teşkilatı(MİT) Başkanı İbrahim Kalın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladığı mesaj paylaştı.

Çocuklar MİT'e mektup yazdı: Annemi ajan gibi takip ediyorum!
Yayınlanma:

MİT Başkanı Kalın mesajında, "Gazi Meclisimizin açılışının 104. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyorum. Milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyorum, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyorum" dedi.

23 Nisan'ı büyük çoşkuyla kutlayan çocukların MİT’e gönderdiği mektuplar ise yüzleri gülümsetti ve ilginç istekleri ise dikkat çekti..

Saygıdeğer Devlet Baba

Mektubuna “Saygı Değer Devlet Baba, ellerinden öperim” diye başlayan Zeynep, “Teşkilat” dizisini çok sevdiğini ancak babası uykuya gönderdiği için dizinin sonunu kaçırdığını belirterek yadım istedi: “Lütfen babama söyleyin dizinin tamamını izlememe izin versin”

mit-son.jpg

Ajan Amcalarım

mit4.png

Uyuduktan sonra gizli ajan gibi annemi takip ediyorum

mitson2.jpg

Milli İstihbarat Teşkilat'ı Başkan Kalın’ın çocuklara cevap olarak yazdığı mektubu da paylaştı;

Kalın mektubunda, “Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Bu özel gün için gönderdiğin mektup ve resimleri çok beğendim. Resimler harika olmuş. Mektubunda çok güzel ifadeler var. Bizi, ülkeminizi ve Teşkilatımızı çok güzel anlatmışsın. Seni tebrik ediyorum” ifadelerini yer verdi.

1284571-1906856461.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.