Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çarpıcı açıklamalar! Ayak basılmadık yer bırakmayacağız...

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan çarpıcı açıklamalarda bulunarak, "Ayak basılmadık yer bırakmayacağız dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çarpıcı açıklamalar! Ayak basılmadık yer bırakmayacağız...
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkenin ve milletin istikbali uğrunda verdiğimiz mücadeleye katılmak isteyen herkese, ortaklarımızın da rızası şartıyla Cumhur İttifakı'nın kapısı açıktır." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle: Milletvekili seçimlerinde ilave görevlendirmeler yapıyoruz. Vakti geldiğinde yapacağımız olağan kongremizde performans ve temsil odaklı bir anlayışla tekrar gözden geçireceğiz. Milletvekili düzeyinde en önemli kriterimizin Mart ayında yapılacak belediye başkanlığı seçiminde elde edilen sonuçlar olacak. Mevcut belediyelerimizi güçlü bir şekilde elimizde tutacağız. Mayıs seçimlerinin ardından yaz döneminde köy köy mahalle mahalle dolaştığınızı biliyorum. Sözüne şikayetine, talebine kulak verdiğimiz gönlüne girdiğimiz her vatandaşımız bizim için bir kazançtır. Milletvekillerimiz, teşkilatlarımız ve milletimizle istişareler gerçekleştirdik. Şehir buluşmalarımızı devam ettireceğiz. Vatan toprağının hiçbir köşesinde ayak basılmadık yer bırakmayacağız. Milletvekillerimizin de meclis çalışmalarında arta kalan günlerini değerlendirmelere çok önemlidir. En küçük bir boşluğa meydan vermeyeceğiz. Türkiye'yi 21 yılda asırlık eser ve hizmetler kazandırmış demokrasi atılımları yapmış bir kadro olarak bize yakışan neyse onu yapacağız. Sadece iyi birer tiyatro oyuncusu oldukları için dışarıya karşı farklı bir söylem gerçekleştiriyorlar. Bugün de koltuklarını çıkarlarını korumaktan başka dertleri yok.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.