Ankara'da yağmur devam edecek mi? Meteoroloji başkent için hava durumu tahminlerinde detaya yer verdi (1 Temmuz 2022)

Meteoroloji İşleri Ankara için hava durumu tahminlerini güncelledi ve yeni yağmuru işaret etti. Her yağışta sel felaketiyle karşı karşıya kalan başkentte yeni yağmur için de saat verilip şehir uyarıldı. İşte 1 Temmuz 2022 Ankara Hava Durumu tahminleri...

Ankara'da yağmur devam edecek mi? Meteoroloji başkent için hava durumu tahminlerinde detaya yer verdi (1 Temmuz 2022)
Yayınlanma:

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, kuzey ve iç kesimlerin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Sakarya, Bilecik, Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

ankara-yagmur-2.png

Yağışların Çankırı çevreleri ile Ankara'nın kuzey, Giresun, Trabzon ve Rize’nin iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, iç kesimlerde mevsim normalleri altında, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

ankara-yagmur.png

Ankara'da bugün havanın parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kuzey çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Beklenen hava sıcaklığı ise 26 derece.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.