AK Partili Usta'dan sağlıkta şiddet açıklaması: Çözüm değil

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, "Şiddet sadece sağlıkta değil, her yerde maalesef. Şiddet bir çözüm yolu değildir. Bundan vazgeçmeliyiz" dedi

AK Partili Usta'dan sağlıkta şiddet açıklaması: Çözüm değil
Yayınlanma:
Güncelleme:

Sağlık-Sen Konya Şubesi tarafından Bayır Diamond Otel'de Sağlık-Sen Yönetim Akademisi Açılış Programı gerçekleştirildi. Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç,
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Memur-Sen Konya İl Temsilcisi Nazif Karlıer, Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Ahmet Uzunay katıldı. Düzenlenen programda konuşan Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Ahmet Uzunay, programın gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, sağlıkta şiddetin son bulması temennisinde bulundu. Memur-Sen Konya İl Temsilcisi Nazif Karlıer ise programın önemine dikkat çekerek, salgın sürecinde sağlıkçıların büyük zorluklar yaşadığını hatırlattı.

"BU MÜCADELEDE BAYRAKTARLIK YAPIYORLAR"

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, "Memur-Sen sadece memurların refahının artırılmasını sağlayan bir sendika değil. Sağlık-Sen de bu konfederasyona bağlı. Birçok konuda bize geliniyor, destek oluyoruz. Bu camia sadece Türkiye'ye değil aynı zamanda dünyaya örneklik teşkil ediyor. Sağlık-Sen hak ve hürriyet mücadelesinde bayraktarlık yapıyor. Salgın sürecinde sağlıkçılarımız milletin duasını alıyor. Sağlıkçılarımız çok zorlu bir görev yürütüyor. Şu an Türkiye çok önemli bir noktada. Yürütülen çalışmalar neticesinde sağlıkta dünyada zirvede olacağız. Sağlık-Sen de inşallah dünyaya model ve örnek olmaya devam edecektir. Haklı mücadelenizde yanınızda olmaya devam edeceğiz" dedi. 

"KAHRAMANCA MÜCADELE ETTİLER"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, "Bu akademi hayırlara vesile olsun. Programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Hem sendika hem de eğitim yönüyle böyle bir çalışma yürütülmesi önemli. Burada eğitim verecek isimler çok önemli isimler. Programın sonunda katılımcıların memnun olacağına eminim. Dünyanın hiçbir yerinde görülmemiş bir şekilde kahramanca salgınla mücadele edildi. Salgın sürecinde gece gündüz çalışan sağlıkçılarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Biz de sağlık çalışanlarımız ile ilgili üzerimize düşen sorumluluklarımızı yerine getirmek adına çalışıyoruz. Bu kapsamda 14 Mart Tıp Bayramı'nda sağlıkçılarımıza yönelik müjdeler açıklamayı planlıyoruz. Özlük hakları ile ilgili çalışmalar sürüyor. Şiddet sadece sağlıkta değil, her yerde maalesef. Şiddet bir çözüm yolu değildir. Bundan vazgeçmeliyiz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.