AK Parti Konya Milletvekili Usta'dan sert açıklamalar: "Hatay Belediye Başkanı ortada yok!"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, "Hatay’da Büyükşehir Belediye Başkan ortada yok. Koordinasyona çağırıyoruz gelmiyor" dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Usta'dan sert açıklamalar: "Hatay Belediye Başkanı ortada yok!"
Yayınlanma:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “Halkımızın halini yerinde gördüm. Yaşananlara siyaset üstü bakmayı, iktidarla hizalanmayı reddediyorum. Bu çöküş tam da sistematik rant siyasetinin sonucudur. Erdoğan’la, sarayıyla ve rant çeteleriyle hiçbir zeminde buluşmayacağım. Ben halkımın kavgasını vereceğim. Sonuna kadar” şeklindeki açıklamalarına AK Parti cephesinden tepkiler sürüyor.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarına tepki gösteren isimlerden biri de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta oldu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Usta, Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın kentte yürütülecek deprem koordinasyon çalışmaları için çağırıldığını ancak gitmediğini söyledi.

“Hatay’da Büyükşehir Belediye Başkanın ortada yok. Koordinasyona çağırıyoruz gelmiyor. Su hizmetleri nerede gelip bilgi veren yok. Cenaze hizmetleri yok. Bir tane Hatay Büyükşehir bürokratı ve aracı yok buralarda. Bunun hesabını siz vereceksiniz millete. Ülkenin en büyük afeti sizsiniz.

Siyasetin zamanı değil vatandaşlarımız için canla başla aralıksız herkes koşuyor bir yerlere. Herkes görevini yapıyor. Hatay’da göreve gelmeyen sadece CHP Hatay Belediye Başkanı ve bürokratları. Konya Belediyemiz su kuyuları kazıyor.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.