Yenikapı’da ‘Konya Tanıtım Günleri’ rüzgârı esecek 

Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONSİAD) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Konya Tanıtım Günleri’ bu yıl İstanbul Yenikapı’da 23-26 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek

Yenikapı’da ‘Konya Tanıtım Günleri’ rüzgârı esecek 
Yayınlanma:
Güncelleme:

Bayır Diamond Otel’de düzenlenen basın lansmanında konuşan Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONSİAD) Genel Başkanı Kemal Çelik,  İstanbul Yenikapı’da 6’ıncısı gerçekleştirilecek  buluşmanın, iki kadim şehir olan Konya ve İstanbul’un buluşması olarak gördüğünü söyledi. Geçtiğimiz yıl salgın nedeniyle organizasyonun yapılamadığını dile getiren Genel Başkan Kemal Çelik, bu yıl etkinliği daha büyük bir özlem ve coşku ile yapmayı planladıklarını ifade etti.

yenikapida-konya-tanitimgunleri-ruzgari-esecek.jpg

“İSTANBUL’DA YAŞAYAN HEMŞERİLERİMİZ BU BULUŞMAYI İPLE ÇEKİYOR”

Geçtiğimiz aylarda yapılan Konya ziyaretlerinde, merkez ve taşra belediye başkanlarına, sivil toplum kuruluşlarına ve sanayici iş insanlarına davetlerini sunduklarını kaydeden Başkan  Kemal Çelik, “İstanbul’da yaşayan hemşerilerimizin bu özel buluşmayı iple çektiğini ifade etmek istiyorum. Yemek kültürü başta olmak üzere, tüm alanlarda tanıtımlar yaparak, Konya’nın kadim bir başkent olduğunu, hoşgörü şehri olduğunu İstanbul’da yaşayan tüm vatandaşlara yine tanıtma imkânı sunmuş olacağız.  23-26 Aralık 2021 tarihlerinde, İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanı’nda, 6’ıncısını gerçekleştireceğimiz Konya Tanıtım Günleri etkinliğine tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz. Toplantımıza katılımlarınızdan dolayı KONSİAD Genel Merkez yönetimi, şubelerimiz, yönetim kurullarımız, üyelerimiz ve İstanbul’da yaşayan 400 bin hemşerimiz adına, şahsınıza ve kurumlarınıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

yenikapida-konya-tanitimgunleri-ruzgari-esecek-002.jpg

“KONYAMIZIN TANITIMI AÇISINDAN BÜYÜK BİR ÖNEME SAHİP”

KONSİAD Konya Şube Başkan Vekili İlhan Işık, gönlü her daim Konya’da olan, ülkenin ve dünyanın her köşesinde hizmet üreten, ticari ve sınai faaliyet gösteren iş insanları olduklarını aktararak “Başka şehirlerde yaşasak da kalbimiz her zaman Konya ile atıyor” dedi.   KONSİAD’ın bundan 12 yıl önce, İstanbul’daki iş insanlarının tecrübe ve bilgi birikimlerini kurumsal bir yapıda buluşturmak amacı ile yola çıktığını kaydeden Başkan Vekili İlhan Işık,  Konyalı iş insanları arasında ekonomik ilişkilerin teşvik edilmesi ve iş birliğinin artırılmasının KONSİAD’ın temel amacı olduğunu söyledi.  Gerçekleştirilen her faaliyette, Konya ve Konyalıların ekonomik, sosyal, siyasal ve kültürel gelişimine katkı sağladıklarını vurgulayan İlhan Işık, “Konya ve çevre illeri başta olmak üzere ülkemiz için her türlü fayda sağlayacak ekonomik, sosyal ve siyasal projelerin hazırlanması ve hayata geçirilmesinde öncü olmaktadır. KONSİAD, Konyalılara ait ve diğer tüm sivil toplum kuruluşlarımız ile birlik sağlayarak, geleneksel ve kültürel bağları geliştirmeye ve gelecek kuşaklara aktarmaya çalışmaktadır. Sosyal yardımlaşma, eğitim, sanayi ve ekonomi alanlarında yardımlaşma ve dayanışma gayretindedir.  Tüm bu amaç ve hedeflerimiz doğrultusunda, Konya Tanıtım Günleri etkinliği KONSİAD öncülüğünde gerçekleştirilmektedir. Sosyal, kültürel ve ekonomik tüm değerlerimizin bir tanıtımı niteliğinde olan bu etkinlik Konyamızın tanıtımı açısından büyük bir öneme sahiptir. 23-26 Aralık 2021 tarihlerinde, İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanı’nda, 6’ıncısını gerçekleştireceğimiz Konya Tanıtım Günleri etkinliğine tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz” açıklamasına yer verdi.  

Muhabir: Kübra Karaburç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.