Üçlü protokol imzalandı! İşte emeklilere sağlanacak indirim ve kampanyanlar...

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) ve TROY arasında yapılan üçlü iş birliği protokolü kapsamında, emeklilere yönelik birçok yeni fırsat ve avantaj sağlanacak. Detaylar haberde...

Üçlü protokol imzalandı! İşte emeklilere sağlanacak indirim ve kampanyanlar...
Yayınlanma:

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) ve TROY arasında yapılan üçlü iş birliği protokolü kapsamında, emeklilere yönelik birçok yeni fırsat ve avantaj sağlanacak.

Türkiye Yüzyılı'nın Emektarları Projesi Kapsamında Yeni İmkanlar

SGK Erdoğan Özen Konferans Salonu'nda düzenlenen imza törenine, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcıları Av. Ahmet Aydın, Adnan Ertem, Faruk Özçelik, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, SGK Başkanı Raci Kaya, Bankalararası Kart Merkezi (BKM) Genel Müdürü Ozan Deniz, PTT Genel Müdürü Hakan Gülten ve diğer yetkililer katıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, törende yaptığı konuşmada, “Bakanlık olarak Türkiye Yüzyılı’nın Emektarları’nı huzurlu ve refah içinde hayatlarını idame ettirebilmeleri için gayret içerisindeyiz.” dedi. Emekliler Yılı kapsamında birçok anlaşmaya imza attıklarını belirten Aydın, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 2024 yılını 'Emekliler Yılı' ilan etmesiyle birlikte birçok avantaj ve ayrıcalık elde ettik.” ifadelerini kullandı.

84cb474c-7a53-402e-9ca2-a5daac2fed74.jpg

EMEKLİLERE ÖZEL İNDİRİM VE KAMPANYALAR

Protokol kapsamında PTT BANK ve TROY, emeklilere TROY logolu banka/kredi kartı kullananlara özel indirim, fırsat, promosyon ve kampanyalar sunacak. PTT, şehirlerarası yolcu taşımacılığında yüzde 20, demir yolu taşımacılığında yüzde 10 indirim yapacak. Ayrıca, PTTCELL tarafından emeklilere özel 'Emekli Paketi' oluşturuldu ve PTT KARGO’da emeklilere yüzde 20 indirim sağlanacak. PTT bünyesindeki misafirhanelerde yüzde 50, lokal ve sosyal tesislerde ise yüzde 20 indirim uygulanacak.

PROTOKOLÜN GETİRECEĞİ FAYDALAR

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, “Bu protokol sayesinde emeklilerimiz PTT’ye ait misafirhanelerden indirimli yararlanabilecekler. Bu tür çalışmaların artması için destek vermeye devam edeceğiz.” dedi. SGK Başkanı Raci Kaya ise emeklilerin sosyal ve ekonomik refahlarını artırmak için çalışmaların süreceğini belirterek, protokolün hayırlı olmasını diledi.

İŞ BİRLİĞİNİN ÖNEMİ

BKM Genel Müdürü Ozan Deniz, PTT'nin katkılarıyla emeklilere TROY kart sağlanması ve firmaların emeklilere yönelik indirim ve kampanyalar düzenlemesinin destekleyici ve teşvik edici olacağını söyledi. PTT Genel Müdürü Hakan Gülten ise, emeklilere sunulan hizmetlerin ve iş birliklerinin devam edeceğini vurguladı.

Bu protokol, emeklilere daha iyi bir yaşam sunmak adına önemli bir adım olarak görülüyor ve tüm taraflar için hayırlı olacağına inanılıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.