TOKİ'de indirim kampanyası bugün açıklanıyor

Toplu Konut İdaresi, daha önce teslim ettiği konutlarda indirime gidiyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, müjdeli haberi veren ilk isim olurken detayları Cumhurbaşkanı Erdoğan ilan edecek.

TOKİ'de indirim kampanyası bugün açıklanıyor
Yayınlanma:

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ'den ev alan ve borcu devam edenlere indirim müjdesi verdi.

Bakan Kurum, sosyal medya hesabından “Daha önce TOKİ'den ev alan ve borcu devam edenler için bir müjdemiz var. Borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için indirim kampanyamız hazır” paylaşımını yaptı.

İLK İŞYERİM İLK EVİME YOĞUN İLGİ VAR

Kampanyanın detaylarını bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklayacak. Bugüne kadar 1 milyon 170 bin konut inşa eden TOKİ'nin, tecrübesiyle millete uygun ve güvenli konutlar sunmak için çalıştığını kaydeden Kurum, milyonlarca kişinin başvurduğu “İlk Evim İlk İş Yerim” projesinde de maliyet üzerinden yapılan yüzde 40 indirimle vatandaşlara en uygun şartların oluşturulduğunu ifade etti. Kurum ödeme sırasında da kolaylıklar sağlamaya devam edileceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.