Ramazan yaklaşırken kasaplarda da hareketlilik başlıyor
Ramazan ayının yaklaşması ile beraber kasaplarda da hareketlilik başlıyor.
Yayınlanma:
Ramazan ayının yaklaşması ile beraber kasaplarda da hareketlilik başlıyor.
Karadeniz Ereğli'nin köklü kasaplarından Abdullah Başkan, "Fiyatların düşmesi taraftarıyız. Et hammaddedir. Bizim kültürümüzde etsiz sofra olmaz. Az da olsa, çok da olsa yemeklerimizde kullanırız. Deprem felaketinin yaşandığı bölgenin hayvancılık açısından önemli olduğunu biliyoruz. Köylerimizde bence 3-5 hayvandan ne olur demeyelim kendi imkanlarımız doğrultusunda tavuk, küçükbaş, büyükbaş bakalım. Biz kestiğimiz hayvanları dinlendirmekteyiz. Ramazan ayı sürecince et ürünlerinin ızgara yapılarak veya sebzeli güveç yapılarak tüketilmesini öneririm" dedi.
Görsel Kaynak: İHA
Kaynak:
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.