Mekpan Panel kapasitesini yüzde 250 oranında arttırdı

Mekpan Panel Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı ve Yönetici Asistanı Ayşegül Küçüktunç Sutekin, Anadolu’da Bugün Gazetesi’ne ziyarette bulundu.

Mekpan Panel kapasitesini yüzde 250 oranında arttırdı
Yayınlanma:

Gerçekleştirilen ziyarette Katırcı ve Küçüktunç Sutekin, Anadolu’da Bugün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erhan Dargeçit ile bir araya geldi. Mekpan Panel Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı, Mekpan Panel'in faaliyetlerine başladığı 2011 yılından itibaren, başarılı yatırımları ile kapasitesini yüzde 250 oranında arttırarak yıllık 8.500.000 metrekare üretim kapasitesine sahip yeni makine parkuru ile yapı sektörüne yön vermeye devam ettiğini söyledi.

Katırcı, "Dünyada her geçen yıl artan insan nüfusu, sanayileşme ve yaşanan teknolojik gelişmeler doğrultusunda enerjiye olan talep de artmaktadır. Artan talepleri yeteri seviyede karşılayamayan enerji arzı sebebiyle, enerji fiyatları rekor hızla artmakta, her geçen gün giderek derinleşen enerji krizine neden olmaktadır. Enerji verimliliğine yönelik yapılan araştırmalar, endüstriyel binaların ve yaşam alanlarının enerji tüketiminde önemli bir paya sahip olduğunu göstermektedir. Uzun ömürlü, depreme dayanıklı, yüksek yangın dirençli ve yüksek ısı yalıtım performansına sahip olan Mekpan Panel markalı, PUR-PIR dolgulu sandviç paneller, spor tesislerinde, endüstriyel tesislerde, hangarlarda, konutlarda, soğuk hava depolarında yaygın olarak kullanılmaktadır. Enerji tasarrufunda önemli rol oynayan MEKPAN PANEL markalı sandviç paneller, ısı ve su yalıtımı konusunda kesin çözümler sağlarken, depreme ve yangına dayanıklılığı ile güvenli, sağladığı mimari estetik ile hayatı güzelleştiren, yapınıza değer katan, günümüzün en çevre dostu ürünlerindendir" dedi.

Katırcı, Anadolu’da Bugün Gazetesi’nin yeni binasının hayırlı olması temennisinde bulundu. Gerçekleşen ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Dargeçit ise, Katırcı'ya çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.