Konya'da ekonomik krizin gölgesinde indirim yarışı

Konya'da yaşanan ekonomik zorluklar, vatandaşları indirim fırsatlarına yöneltti. Bir kozmetik firmasının yüzde 80'e varan indirimleri, sabahın erken saatlerinden itibaren uzun kuyrukların oluşmasına neden oldu.

Konya'da ekonomik krizin gölgesinde indirim yarışı
Yayınlanma:

Konya merkezdeki birçok şubesinde yüzde 80 indirim kampanyası başlatan kozmetik firması, vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Sosyal medyada duyurulan kampanya üzerine, genç kızlar ve kadınlar sabahın çok erken saatlerinde mağazaların önünde sıraya dizildi. Mağazaların 09.00'da açılmasına rağmen, bazı vatandaşlar 07.30 gibi sırada yerini almıştı.

"Ekonominin hali, insanları bu konuma düşürdü"

Kuyrukta bekleyen vatandaşlar, ekonomik zorluklar nedeniyle bu tür indirimleri takip etmek zorunda kaldıklarını belirtti. Özellikle genç kızlar ve öğrenciler, bütçelerini zorlayarak aldıkları kişisel bakım ürünlerindeki bu indirimi kaçırmak istemediklerini ifade etti.

Yüzde 80 indirimle bütçeye yardım

Firma, 250 TL ve üzeri alışverişlerde kendi markalarında yüzde 80 net indirim yaparak müşterilerini mutlu etti. Ancak yoğun ilgi nedeniyle mağazalarda uzun kuyruklar oluştu. Vatandaşlar, bu durumun ekonomik zorlukların bir göstergesi olduğunu belirterek, "Keşke hayat pahalı olmasa da biz de kuyruğa girmesek" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.