İndirimler vatandaşın yüzünü güldürüyor

Kış sezonunun yavaş yavaş sonuna gelirken, kışlık elbise ve ayakkabılarda da indirimler başladı.

İndirimler vatandaşın yüzünü güldürüyor
Yayınlanma:

Etiketin yarısından başlayan indirimler, yüzde 70'lere kadar çıkarken, bu durum özellikle alım gücü düşük vatandaşların işine geliyor. Sezon sonu indirimlerinden yararlanan vatandaşlar, gelecek yılın ihtiyaçlarını bu şekilde daha ucuza giderme yolunu seçiyor. Birçok mağazada yapılan kampanyalar ise büyük ilgi görüyor.

300 LİRALIK AYAKKABI 69 LİRAYA KADAR DÜŞTÜ

Sezon sonu indirimlerin başlamasıyla birlikte ürünlerin tükenmeden tüm vatandaşları mağazalarına beklediklerini belirten Doğan Çanta Mağazalar Koordinatörü Enver Küçükkurt, “Kışlık ayakkabılarımızda indirimler başladı. Kış sezonu için ‘bir alana bir bedava’ ve yüzde 70’lere varan indirimlerimiz var. Mesela 49 tl’den başlayan bayan botlarımız ve 69 tl’den başlayan erkek botlarımız var. Sezonunda 300 liraya sattığımız deri botlar, şuanda indirimden dolayı 69 tl’ye kadar düştü. İndirimlerimiz yaklaşık bir buçuk ay oldu başlayalı ve 15 Mart tarihine kadar da devam edecek” ifadelerine yer verdi.

HER YAŞA VE HER BÜTÇEYE HİTAP EDEN AYAKKABI VAR

Ürünlerin sezonunda alınması gerektiğini belirten Küçükkurt, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Ürünlerin sezonunda alınması daha iyi ama kampanyaları bekleyen bir kitlemiz var. Bu yüzden bizlerde müşterimizi memnun etmek için güzel kampanyalar yapıyoruz. Ayrıca fiyat politikasından çok müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Her yaşa ve her bütçeye hitap eden ayakkabılarımız var.”

YÜZDE 70’LERE VARAN İNDİRİMLER VAR

Doğan Çanta Mağaza Şefi Mustafa Özbilen ise; “Kışlık kıyafetlerimizde yüzde 50, yüzde 30 ve yüzde 70’lere varan indirimlerimiz başladı. Sezonunda 250 liranın üzerinde sattığımız kışlık kıyafetlerimiz vardı. Ama kampanyadan dolayı bu ürünlerimizde yüzde 70’lere kadar varan indirimlerimiz var. Mesela indirime girmeden önce bir montun fiyatı 230 liraydı. Ama şimdi indirimden dolayı montun fiyatı 125 liraya kadar düşmüş durumda. Yine hırkalarda, kazaklarda ‘bir alana bir bedava’ kampanyamız var. Konyalılar indirimleri değerlendiriyor. Fırsatları kaçırmıyor. Şuanda da işlerimiz oldukça iyi gidiyor” dedi. (Kader Eşiyok)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.