Hükümete yakın gazeteci açıkladı: Emeklilere çifte zam yolda!

Emeklilere 1 Nisan'da çifte zam müjdesi gelebilir! Gazeteci Cem Küçük'ün canlı yayınında TGRT Haber Ekonomi Editörü Yaprak Hırka Yıldız, emeklilere ek zam yapılacağı iddiasını dile getirdi.

Hükümete yakın gazeteci açıkladı: Emeklilere çifte zam yolda!
Yayınlanma:

Gazeteci Cem Küçük'ün canlı yayınında emeklilere ek zam yapılacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü. TGRT Haber Ekonomi Editörü Yaprak Hırka Yıldız'ın açıklamasına göre, emeklilere 1 Nisan tarihinde çifte zam müjdesi gelebilir.

Yıldız, canlı yayında yaptığı açıklamada, emeklilere yönelik ek zam ihtimalinin kulislerde konuşulduğunu ve Hükümetin bu konuda çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti. 1 Nisan tarihini işaret eden Yıldız, "Emekli maaşları yeniden yükseltilebilir" dedi.

SEÇİM ÖNCESİ EK ZAM
Seçim öncesi gündemde olan emekliye ek zam iddialarını hatırlatan Yıldız, emekli maaşlarına ve bayram ikramiyelerine ekstra bir zammın mümkün olabileceğini belirtti.

BAYRAM İKRAMYELERİDE ARTABİLİR
Yıldız, Ramazan Bayramı ile ilgili ikramiyelerin 8-9 Nisan tarihleri arasında hesaplara yatırılacağını hatırlatarak, bayram ikramiyelerine de öncesinde bir miktar artışın beklendiğini dile getirdi.

EMEKLİLER HEYECANLA BEKLİYOR
Emekliler, Yaprak Hırka Yıldız'ın açıklamasının ardından 1 Nisan'da yapılacak zammı heyecanla bekliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.