Akaryakıta yine zam geldi! Vatandaş isyan etti! "Nefes alamıyoruz"

Benzine 28 kuruş, motorine 26 kuruş zam geldi. Bugün itibariyle pompalara yansıtılacak. Bu durum vatandaşı artık isyan ettirdi. Herkes sosyal medyadan tepki gösterdi. "Yeter artık, nefes alamıyoruz"

Akaryakıta yine zam geldi! Vatandaş isyan etti! "Nefes alamıyoruz"
Yayınlanma:

Bugün (3 Mayıs Cuma) itibarıyla geçerli olmak üzere benzine 28 kuruş, motorine 26 kuruş zam geldi. . Bu durum vatandaşı artık isyan ettirdi. Herkes sosyal medyadan tepki gösterdi. "Yeter artık, nefes alamıyoruz"

İşte vatandaş yorumlarından bazıları şu şekilde:

"Bugün benzine 28 krş, Motorine 26 krş zam geldi. Petrol fiyatları düştü. Kur artmadı. E nedir bu iş? EPDK Rafineri marjlarından akaryakıta yansıyacak indirim yaptırmıştı. Şimdi, rafineriler, petrol düşüşünü fırsat bilip, marjlarına zam yapıyor. 1.10 TL ve 76 krş indirimleri geri alıyor. Gelecek ay da yapması muhtemel Yani, Rafineri zammı bu resmen..."

"Rusya'dan yarı fiyatına alınan petrol, hükümetin hatalı ekonomik programı nedeniyle boşalan hazineyi doldurmak amacıyla bizlere fahiş fiyattan satılmakta, üstelik bu kazıklamadan elde edilen para yama yapmaya değil kamu saltanatına harcanıyor, yani kazıklanıyoruz... Yeter artık nefes alamıyoruz."

"Türkiye yüzyılında #enflasyon % 3.18 artarken benzine 28 kuruşçuk fiyat ayarlaması gelmiş. Dünyada petrol fiyatları düşerken bizde yükselmesinin anlamı nedir?"

"Zamsız sabah yok gibi sanki. Kemal Sunal özetlemiş bu günleri. Çaylı zam, zamlı çay..."

"Petrol fiyatları 8 Nisan'da 91 Dolar'ken iken şuan 83 Dolar... İndirim olması gerekirken şu an gene zam...Yükseldiğinde zam , düştüğünde de zam. Matematiğe aykırı hareket mi? Yoksa ben mi cahilim anlayamadım."

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.