20 bin dekar alanda kuru fasulye ekimi yapıldı
Konya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğünce desteklenen Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi kapsamında 6 ilçede yüzde 75 hibeli yüzde 25 çiftçi katkılı olmak üzere 20 bin dekar alanda kuru fasulye ekimi yapıldı.
Yayınlanma:
Güncelleme:
Projeden yararlanan Derebucak’da ise 3 bin dekar alanda kuru fasulye ekildi. Projenin uygulandığı araziler Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Niyazi Emrah Çerez, il ve ilçe proje yürütücüleri ile birlikte yerinde incelendi. Bitki gelişimlerinde herhangi bir olumsuzluk görülmedi. AB Haber merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.