20 bin dekar alanda kuru fasulye ekimi yapıldı

Konya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü tarafından  hazırlanan Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğünce desteklenen Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi kapsamında 6 ilçede yüzde 75 hibeli yüzde 25 çiftçi katkılı olmak üzere  20 bin dekar  alanda kuru fasulye ekimi yapıldı. 

20 bin dekar alanda kuru fasulye ekimi yapıldı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Projeden yararlanan Derebucak’da ise  3 bin  dekar alanda kuru fasulye ekildi. Projenin uygulandığı araziler Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Niyazi Emrah Çerez, il ve ilçe proje yürütücüleri ile birlikte yerinde incelendi.  Bitki gelişimlerinde herhangi bir olumsuzluk görülmedi.  AB Haber merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.