Konya
Hafif yağmur
11°
Aksaray
Kapalı
15°
Karaman
Kapalı
12°
Ara
Anadolu'da Bugün Dünya Kolombiya 6.1 ve 5.6 büyüklüğünde depremler ile sallandı

Kolombiya 6.1 ve 5.6 büyüklüğünde depremler ile sallandı

Kolombiya’da 6.1 ve 5.6 büyüklüğünde peş peşe iki deprem meydana geldi. Başkent Bogota’da hissedilen depremlerde halk kendini sokaklara attı.

KAYNAK: İHA
Okunma Süresi: 1 dk

Kolombiya’da 6.1 ve 5.6 büyüklüğünde peş peşe iki deprem meydana geldi. Başkent Bogota’da hissedilen depremlerde halk kendini sokaklara attı.

Kolombiya, peş peşe yaşanan depremlerle sallandı. Kolombiya Jeoloji Servisi tarafından yapılan açıklamada, 6.1’lik ilk depremin yerel saatle 12.04’de El Calvario kasabasında meydana geldiği aktarılarak, ilk depremden 13 dakika sonra Villavicencio şehri yakınlarında ise 5.6 büyüklüğünde ikinci bir depremin meydana geldiği ifade edildi.

Başkent Bogota’da da hissedilen depremler nedeniyle halk kendini sokağa atarken, depremlerde şu ana kadar herhangi bir can kaybı ya da hasarın bildirilmediği açıkladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *