Konya
Az bulutlu
4°
Aksaray
Açık
6°
Karaman
Açık
4°
Ara
reklam
Anadolu'da Bugün Polis ve Adliye Katliam gibi kaza! Biri çocuk 2 ölü, 13 yaralı

Katliam gibi kaza! Biri çocuk 2 ölü, 13 yaralı

Karaman'da tarım işçilerini taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 8 yaşındaki Adem Poyraz ve 59 yaşındaki Feride Keskin hayatını kaybetti. Kazada 13 kişi de yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

KAYNAK: İHA
Okunma Süresi: 1 dk

Karaman'da sabah saatlerinde tarım işçilerini taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 8 yaşındaki Adem Poyraz ve 59 yaşındaki Feride Keskin hayatını kaybetti. Kazada 13 kişi de yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza Nasıl Meydana Geldi?
Kaza, saat 07.15 sıralarında Karaman-Mersin kara yolunun 15. kilometresinde meydana geldi. H.P. yönetimindeki 70 ABK 451 plakalı Ford Transit minibüs, Cerit köyünden aldığı tarım işçilerini Karaman’daki elma bahçesine götürürken, sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak çam ağaçlarına çarptı ve devrildi.

Olay Yerine Ekipler Sevk Edildi
Kazanın ihbar edilmesiyle bölgeye çok sayıda ambulans, itfaiye, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Kazada Adem Poyraz ve Feride Keskin olay yerinde hayatını kaybederken, yaralılar Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların tedavisi sürerken, kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri aynı hastanenin morguna alındı.

Yetkililer İnceleme Yaptı
Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı, kazayla ilgili incelemelerde bulundu. İl Emniyet Müdürü Mehmet Turhan ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Saygılı da kaza yerine giderek yetkililerden bilgi aldı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Katliam gibi kaza! Biri çocuk 3 ölü, 13 yaralı

Katliam gibi kaza! Biri çocuk 3 ölü, 13 yaralı

Katliam gibi kaza! Biri çocuk 3 ölü, 13 yaralı

Katliam gibi kaza! Biri çocuk 3 ölü, 13 yaralı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *