AK Parti Konya Milletvekili Usta’dan CHP’li Özkoç’a yanıt: Ülkemizin işgal edilmesini heyecanla bekleyen Kılıçdaroğlu!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un ’15 Temmuz’ açıklamalarına ilişkin görüşlerini aktardı

AK Parti Konya Milletvekili Usta’dan CHP’li Özkoç’a yanıt: Ülkemizin işgal edilmesini heyecanla bekleyen Kılıçdaroğlu!
Yayınlanma:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç’un, “Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz’da milleti sokağa döküp, kendisi saklanırken; CHP Genel Başkanı ve milletvekilleri TBMM’ye gitmek için yola çıkmıştı. TBMM kapılarını ilk açan CHP vekilleridir” şeklindeki açıklamasına tepki gösterdi.

CHP’nin siyasetinin ‘yalanlar’ üzerine kurulu olduğunu vurgulayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Usta, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun herkesin gözü önünde ülkenin işgal edilmesini beklediğini söyledi.

Usta, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Artık yalanın ve iki yüzlülüğün sınırı kalmadı bunlarda. Milyonların gözü önünde evde oturup kahvesini keyifle yudumlayıp ülkemizin işgal edilmesini heyecanla bekleyen Kılıçdaroğlu mu Meclise yola çıktı? Tankların önünden darbecilerin açtığı yoldan mı geldi? Milletten utanın.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.