Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Konferans Salonu’nda hastane personeliyle bir araya geldi. Ziyarette, İl Sağlık Müdürü Dr. Hakkı Öztürk ve Başhekim Op. Dr. Osman Acar da hazır bulundu.
Program kapsamında yeni hizmete açılan Kapalı Psikiyatri Servisi'nde incelemelerde bulunan Vali Yiğitbaşı, servis bünyesinde yer alan yumuşak oda ve tecrit odasını da yerinde gördü. Programın devamında Yiğitbaşı, Beyin Cerrahi Servisi’nde tedavi gören hastaları ziyaret etti ve geçmiş olsun dileklerini iletti.
Kapalı Psikiyatri Servisi’nin ilk etapta 10 yatak kapasitesiyle hizmet vereceği, ihtiyaçlar doğrultusunda kapasite artışına uygun şekilde planlandığı belirtildi. Servis ile yakın takip ve güvenli ortamda tedavi gerektiren hastalara yerinde hizmet sunulması, ayrıca şehir dışına yapılan hasta sevklerinin azaltılması amaçlanıyor.
Vali Yiğitbaşı, "Hizmete sunulacak olan Kapalı Psikiyatri Servisi’nin ilimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz" dedi.