Zeynep Asu Bardakcıoğlu

Zeynep Asu Bardakcıoğlu

Theta Healing Tekniği

Theta Healing Tekniği

Theta Healing Tekniği

Günümüzde o kadar çok şifa tekniği ve enerji modeli var ki; insan yeter ki içine dönsün, değişim, dönüşüm arayışına girsin. Kendi enerjisiyle bütünleşen, örtüşen bir çalışma bulabilir. Kendi yolculuğumuzda deneyimlediğimiz teknikler kişiye tecrübe ve yeni kapılar açıyor. Deneyimler kazandırıyor.

Bu hafta Theta Healing yönteminden bahsetmek istiyorum. Doğduğumuz zaman anne ve baba tarafından bize isim; Evren tarafından da titreşim verilir. Yeryüzündeki her şey kendine özel titreşim, frekans yayar. Beynimiz, bedenimiz tıpkı alıcı anten gibi bu frekansları algılar. Ve geri bildirim verir.

Bedenimiz ve çevremizle her zaman iletişim içindeyiz. İçimizde hangi duyguları, düşünceleri taşıyorsak tıpkı bir mıknatıs gibi aynı titreşim ve frekanstan insanları kendi hayatımıza çekeriz. Theta Healing Tekniği, derin meditasyon halinde iken fiziksel, duygusal ve ruhsal seviyelerde arınma, odaklanmış dua tekniğidir. Kendinizin özüne dönme, kendinizi keşfetme yolculuğu, yaşam amacı hatırlama yolculuğu da denilebilir.

Atalarımızdan bize genetik yolu ile aktarılan yetenekleri, erdemleri hatırlama ve kullanabilme yolculuğudur.

Theta Healing, Vianna Stibal tarafından 1994 yılında kendisini kanserden iyileştirme yolu izlerken bulunmuştur. Bu bir iyileşme, alternatif meditasyon yöntemidir. Bunu diğer meditasyon yöntemlerinden ayıran şey, beyin dalgalarımızdan biri olan teta frekansıyla çalışılıyor olmasıdır. Alfa, beta, delta, gama gibi farklı frekanslarla birlikte teta da bir dalgadır.

Uyku ve uyanıklık arasındaki anımız, tam derin uykuya geçme halimizle bilinçli seviyede geçmesek de bu dalgaya kendiliğinden geçiyoruz. Teta seviyesi en rahat olduğumuz, sezgisel olarak en yoğun olduğumuz, aklımızdan geçen şeylerin ‘olmaya’ en yakın olduğu halimizdir.

Tepe çakramızla ilgili olduğu için herkesin kendi inancına göre inandığı şeye en yakın olduğu yer diyoruz. 7.seviye Yaradanla, var olan her şeyin enerjisiyle bağlantı kurmadır. Bu bağlantıdayken, tüm isteklerimizi, rahatsızlıklarımızı, dile getirmek, her hastalığı yaratan bir travma, inanış ve his vardır. Bu hisler bulunup temizlendiği zaman yerine yeni hisler yükleniyor ve hastalığın oluşumunun önüne geçiliyor.

Danışanın travmalarıyla ilgili ya da DNA’larına atalarından aktarılan genetik, kalıtımsal duygu, düşünce, inanış ile ilgili temizleme çalışması yapılırken hayatını olumsuz yönde etkileyen inanış yerine, en uygun olumlama  ve his yükleniyor. Bu işlem, tarlaya tohum ekmeye benzer. Çok hızlı sonuç alınır. Ayrıca bir taraftan temizlenirken diğer taraftan açılan  boşluklara, Yaradan’ın koşulsuz sevgisinin  yüklendiği ender bir uygulamadır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Zeynep Asu Bardakcıoğlu Arşivi
SON YAZILAR