Zeynep Asu Bardakcıoğlu

Zeynep Asu Bardakcıoğlu

Regresyon terapisi

Regresyon terapisi

Regresyon terapisi

“Regresyon” Yani geçmiş yaşam terapisi…

Zihnimizin güneş almayan, fakat bir o kadar da üst bilinci etkileyen, kontrol eden, izbe odacıkları diyebilirim. Bu terapide daha çok kalıtsallaşmış alışkanlıklar, köklenmiş travmalar, genel yaşantıda ciddi enerji düşüklüğü, panik atak, tecavüz vb. yaşanmışlıkların kaynağına inerek formunu değiştirip, dönüştürerek o duygunun neden olduğu duygusal, zihinsel ve kinetik enerji blokajlarını açığa çıkarma işlemidir.

Kişiye verdiği zararı ortadan kaldırmaya yönelik terapi. Birde bu yaşanmışlıkların  alanımıza çektiği, oluşturduğu eklenti (varlık) enerjiler. Alanımıza giren bize ayak bağı olan ve vücudumuza hapsolmuş eklenti enerjiler. Bunları bir şekilde kendimize çekip onlarla yaşamak zorunda kalıyoruz. Ve o enerjiler bizden beslendikleri için enerjimizi çalıyorlar. Enerji düşüklüğü çeşitli hastalıklar olarak bedenimize yansırken, hayatımızın gidişatında da ciddi sıkıntılar yaşatabiliyor. Yaydığımız enerjinin frekansı düştükçe çekim alanımız da daralıyor; aynı olaylara, döngülere sıkışıp kalıyoruz. Eklenti (varlık) enerjileri neden kendimize çektiğimizi anlayıp, özgürleştirme alanında regresyon işini bilen, ehli kişilerce yapılırsa mükemmel terapi ve şifa yöntemlerinden bir tanesi.

Özellikle geçmiş yaşam şifasında, ünlü üstat Carl Gustav Jung’un da dediği gibi; “Gölgede kalan bir şeyin asla çözülemeyeceğini onun iyi görülebilmesi ve çözülebilmesi için güneşe çıkarılması gerektiğini söyler. İşte geçmiş yaşam terapisi de gölgeli alana inmek ve oradaki gölgeyi güneşe çıkartarak onun yok olmasını sağlamaktır. Panik ataktan sosyal fobiye, ilişkilerden paraya, tıbben sebebi bir türlü bulunamayan ağrılar ve rahatsızlıklar, depresyon, üzüntü, yaşama sevincinin kaybı gibi sorunlar, ilişkilerde birbirini tekrar eden problemler. Özgüven eksikliği, kıskançlık, değersiz hissetme gibi negatif duygular. Sürekli erteleme ve motivasyon eksikliği. Olumsuz önyargılar vb. rahatsızlıklar için  şifanın sırlarından biri de regresyon işlemidir.

Regresyon da hipnoz gibi direkt bilinçaltına uzanan yöntemler içermez. Uygulamada hipnoz, kendi kendine telkin, reiki ile mental temizlik, regresyon, ışık köprüsü ve bilinçaltı terapisi ve terapistin öngördüğü yöntemler de eklenerek çalışma yapıla bilinir. Burada temel; gevşemiş bir zihin ve blokajların çözülmesi, direk bilinçaltına çalışma yapmak değil, Atalardan gelen ve  doğumdan itibaren bir kişinin hayatı boyunca maruz kaldığı olumlu ya da olumsuz yargıların zihinde yarattığı tıkanmaya blokaj deniyor. Kendimize olan inancımızı, isteklerimizi gerçekleştirme konusundaki ihtimallerin önünü tıkamamıza sebep oluyor. Kendi kendimize istemeyerek de olsa bariyer oluşturmuş oluyoruz. Regresyon da; hikayenin aktarımı yapılır. Yüzleşme sağlanır. Sembollerle negatif yükler boşaltılır, bilinç düzeyi yükseltilir. Farkındalık sağlanarak şimdiye dönüş yaptırılır. Bundan 100 yıl önce regresyon yapabilmek için şifacılar, Şaman, Şifacı veya Guru’dan meditasyon veya ritüel yaparak enerjiyi yükseltir ve çalışmayı yönetirdi.

Dünyamıza açılan evrensel enerji ve boyut atlamamız, gezegenin ışığının yükselmesi regresyonun farkındalıklı bir uzman  tarafından tek başına  yapılabilmesini artık mümkün kılmaktadır. Şifa yalnızca Allah’a mahsus. Yapılan her çalışma, her yöntem sadece şifaya kanallık.

Sağlıklı, farkındalıklı haftalar dilerim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Zeynep Asu Bardakcıoğlu Arşivi
SON YAZILAR