Turan Yılmaz

Turan Yılmaz

SONS OF THE FOREST GELİYOR!

SONS OF THE FOREST GELİYOR!

SONS OF THE FOREST GELİYOR!

Evet beklenen o an geldi. 2014 yılında ENDNİGHT GAMES tarafından geliştirilen ve yayınlanan THE FOREST isimli oyunun ikinci oyunu 2023 yılının ilk çeyreğinde (Şubat ayında ön satışı başlayacak.) oyun kütüphanelerimize dahil olacak.

2014’te çıkan The Forest oyunu hem korku teması hem de hayatta kalma yapısını birleştirerek mükemmel bir gerilim macera oyunu ortaya koydu. Steam üzerinden erişilebilen bu oyun arkadaşlarınızla beraber oynanabilen co-op sistemine de sahip bir oyun.

THE FOREST VE HİKAYESİ

Oyunun başlangıcında çocuğumuzla beraber uçaktayız. Uçak kaza yapıyor ve bir adaya düşüyoruz. Adada yerliler dediğimiz zombi türü varlıklar yer almakta. Bu varlıklar bize saldırırken hem açlığımıza hem susuzluğumuza ve en önemlisi de enerjimize dikkat etmemiz gerekiyor. Tabi ki bununla da yetinmiyor oyun. Gece barınak yap kaybolan oğlunu bul gibi görevleri de içeriyor. Hayatta kalmanın yanı sıra adada etrafta gezerken çeşitli aletler bulabiliyorsunuz katana modern balta gibi eşyalar. Mağaralar da gizemler sizi bekliyor ve bulmacalarda.

Amansız Yerlilerin saldırısı sizi sürekli adadan kovmak için durmayacak.

Tabi ki de siz savunma için hat kurmayı da ihmal etmeyin.

Karanlıkta uyumak bence en mantıklı seçim olabilir.

Bulmacaları çözmeyi de ihmal etmemek gerek.

SONS OF THE FOREST

Şubat ayında Steam üzerinden erişime açılacak oyunumuzu ENDNIGHT GAME tarafından geliştirilecek. NEWNIGHT GAME Tarafından da yayıncılığı sağlanacaktır.

Oyun hakkında çok bir bilgi sahibi olmasak ta grafikler ve oynanış açısından baya değiştiğini şu görseller üzerinden de rahatça anlayabiliriz.

Daha fazla korku daha fazla hayatta kalma daha fazla harita ve daha fazla yenilik hepsi ve daha fazlası için THE FOREST değil SONS OF THE FOREST ı beklemede kalın.

Kesinlikle her oyun severin oynaması gerektiğine inandığım bir oyun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Turan Yılmaz Arşivi
SON YAZILAR