Tuba Kaya

Tuba Kaya

Kim haklı?

Kim haklı?

Son günlerde gündemde Ekrem İmamoğlu neden bu kadar yer kaplıyor? İmamoğlu ortada hiçbir şey yokken kahraman mı ilan edildi?

Biliyorsunuz ki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, YSK Başkanı ve üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla siyasi yasak ve hapis cezası istemiyle karşı karşıya kaldı. Bazı siyasetçiler İmamoğlu’nun yanında durup onu sevgi seline boğdu, bazı siyasetçiler ise ona karşı gardını aldı.

Sizce kim haklının yanında? Bu yorumu size bırakıyorum(!) Tek siyasetçi olarak bakmamak lazım. Halkın büyük bir kısmı İmamoğlu’nun destekçisi gibi gözüküyor.

Geçenlerde CHP’li 11 Büyükşehir Belediye Başkanı Konya’ya geldi. Aralarında olan İmamoğlu diğer başkanlara göre kat kat fazla ilgi ve sevgiyle karşılandı. Bu durum tabi ki gözümden kaçmadı. Kaçacak gibi değildi ki(!)

Düşünün o kadar başkan Konya’da lakin halk Ekrem İmamoğlu’nun dizinin dibinde. Bu noktada sormamız gereken bir soru daha var; Ekrem İmamoğlu’na karşı bu ceza istemi olmasaydı bu denli kahraman olabilir miydi? Ya da bu ceza planlı olan bir şey miydi?

Ben bir gazeteciyim, sadece gördüğüme inanmamı beklemeyin. Daha dün İstanbul’da ulaşıma fahiş zamlar geldi. Sadece merakımdan soruyorum; Türkiye’nin ekonomisi AK Parti yüzünden kötü diyen CHP iktidarı değil miydi?

Burada her zaman açtığım bir parantezi daha açmak istiyorum; Hiçbir ideolojim yoktur. herkesi eleştirmek benim en doğal hakkım. Ekrem İmamoğlu’nun yaptığı bazı açıklamalar, seçimde kimse önünde engel olmasın diye birilerinin ona bunu yaşattığı yönünde.

Anlayacağınız bir sürü olasılık var lakin medya bize ne sunduysa biz onu görüyoruz değil mi (!)

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Tuba Kaya Arşivi