Tuba Kaya

Tuba Kaya

Bugün iyi değilim, Satürn enerjisi günümü mahvediyor!

Bugün iyi değilim, Satürn enerjisi günümü mahvediyor!

İnananlara bir şey demek istemiyorum ama burç ve gezegenlere gerçekten inananlar var mı? “Bugün iyi değilim, Satürn enerjisi günümü mahvediyor” öyle mi? Kusura bakmayın ama benim günlük duygu geçişlerimi herhangi bir gezegenin belirlediğini bana söylemeyin lütfen.

Nisan ayında doğduğum için burcum Koçmuş. Bu ayda doğduğum için sinirli ve inatçıymışım. Tabi canım, bunun ailemden gelmesi imkansız. Kesin doğduğum aydan dolayı böyledir(!) Medyumlar geldi astrolog haline(!)

Benim şu an gülmemi, gece ağlamamı neden gezegenler sağlasın kardeşim! Canım isteyince ağlar canım isteyince gülerim.

Bir de iki kişi yeni tanışınca ikinci sorunun ‘burcun ne’ olması beni delirtiyor. Ben Koç burcuyum diye yakın zamanda elime güzel para geçecekmiş. Bu benim çabamla değil, burcumdan dolayı oluyor(!)

Gelecekle ilgili endişelerim, mesleğimdeki başarım, mutlu veya mutsuz olmam, aşk hayatımdaki güzellikler… Bunların hepsi benim azmimle olur veya olmaz. “Burçlara inanmıyorsun ama bütün özelliklerini taşıyorsun” lafını çok duyuyoruz. Bu konu hakkında şunu söyleyebilirim; İnsanların belli başlı özellikleri vardır zaten. Ya sinirli ya sakin, ya mutlu ya mutsuz, ya zengin ya fakir. Bu kadar belli özellikleri insanlar üzerinde tahmin etmek zor olmamalı.

Yok ay burcu yok güneş burcu. İnanmayın böyle şeylere yahu! Duygularımı ben kontrol ederim, Satürn değil!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Tuba Kaya Arşivi
SON YAZILAR