Şule Taşkıran

Şule Taşkıran

Zamana Bırakalım

Zamana Bırakalım

Merhaba, sevgili okurlarım; harika bir haftada sizlerle buluşmanın verdiği muhteşem lezzeti yaşamaktayım. Bu hafta negatif ve pozitif düşüncelerden bahsetmek istiyorum, her iki duyguyu da eminim hepimiz sürekli yaşamaktayız ve bazen çıkmaza giriyoruz. İşte bu olumsuz düşüncelere kapıldığımızda yapacağımız bir kaç hareket kendimizi daha iyi hissetmemizi sağlayacak.

Negatif düşünce ruhumuzu sardığında ilk önce duş alacağız ve kendimizi hem bedenen hem ruhen rahat hissedeceğimiz bir pozisyonda oturup bulutların üstünde özgürce dolaştığımızı düşüneceğiz bu şekilde daha hızlı pozitife geçebiliriz.

Günlük konuşmalarda negatif kelimeleri kullanmamaya özen göstermeliyiz, tüm negatif düşünce sözler ve enerjileri iptal ettiğimizde pozitif frekansa geçtiğimizi kendimize söyleyerek benimsemeliyiz. Çünkü zihnimiz tekrardan hoşlanır fırsat buldukça bunu yapmaya çalışalım.

Bir başkasını dinlerken karşı tarafın enerjisini de farkında olmadan kendimize çekebiliriz. Bu da sohbet sonrası sebepsiz yorgunluk ve düşük enerji yapar bundan dolayı sohbet sonrası tüm negatifleri temizliyoruz diyerek avuç içlerimizi yıkayıp negatif enerjiyi kendimizden uzaklaştırmış oluruz. Vücudumuz ilk başta çok yadırgayacaktır ama sonra olaylara karşı “hadi zamana bırakalım “alışkanlığı geliştirmesine destek olacaktır.

Olumlu düşünceleri ihmal etmeyelim ve kendimize bunu hatırlatalım. Her şey geçer her zaman başka bir seçenek daha vardır. Hiçbir zaman çaresiz değiliz. Hayat , en zorlu sınavları bizlere yollarken yanında ona dayanma gücünü de yollar. İşte pozitifleşmek, yanında gelen hediyeleri de fark ettikçe çoğalır.

Yaşamınızın mucizelerle dolması dileğiyle, sağlıcakla kalın , hoş çakalın ….

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Şule Taşkıran Arşivi
SON YAZILAR