Savaş Bektaş

Savaş Bektaş

Virüs Tarihi – 2

Virüs Tarihi – 2

Virüs Tarihi – 2

Komplo teorilerini incelerken güncel olanlar üzerinde duracağız tabiki ama önce dün sizinle paylaştığım resimle ilgili olarak kısa bir bilgilendirme yapacağım. 1720 tarihinde palague 1820 tarihinde Cholera  1920 tarihinde Spanish flu ve en son 2020 tarihinde corona tarihlerin çakışması tesadüf mü yoksa kurgulanan bir tezgah mı bilemiyorum komplo teorisi üretmek işi birazda çok okuyup araştırmakla ilgilidir. Bende kendi komplo teorimi sizin için yaratmaya karar verdim ama sakın emek hırsızı olduğumu düşünmeyin bu teoriyi daha önce hiç duymadım görmedim ama bulan olursa buradan paylaşacağımı bilmenizi isterim.

Başlıyorum ;

Bu anıt Georgia Guidestone (Georgia Rehber taşı) adıyla anılıyor. Ağırlığı yüz on dokuz  ton olan altı kayalık levha veya kolondan oluşur. Bir sütun merkezde yer alır ve astronomik olarak kuzey yıldızı Polaris ile hizalanır. Bu kurallar olarak atıfta bulunulan on emrin yeni bir versiyonu  ile yazılmış dört tane daha taşla çevrilidir. Dış levhaların sekiz yüzü, aynı talimatları ya da rehberliği sekiz farklı dilde tekrar eder… İngilizce, İspanyolca, Svahili, Hintçe, İbranice, Arapça, Çince ve Rusça. Sütunların üstünde bir tane büyük harf /başlık bulunur. Anıtın yapılması için parasını kim ödediyse, bugün için hala bir gizemdir. Robert Christian adlı kişinin, kim olduğu tam olarak bilinmeyen, bir anlamda anonim kalmayı amaçlayan bir grup sadık Amerikalı ajan olduğunu iddia edildi. Sütunların dikildiği beş dönümlük arazi, aynı zamanda bu kişi ya da gurup tarafından da satın alınmıştı. Nedir bu 10 emir ?

1- İnsan nüfusunu daima doğa ile uyumlu olarak 500.000.000'un altında tut.

2- Farklılıkların ve uygunluğun, gelişiminin çoğaltılmasını bilgece idare et.

3- İnsanlığı yaşayan yeni bir dil ile birleştir.

4- Tutku, inanç, gelenek ve her şeyi yönet.

5- İnsanları ve ulusları, adil yasalar ve sadece mahkemeler ile koru.

6- Bütün anlaşmazlıkları ülkeler üstü bir mahkemeye bağla.

7- Küçük yasalar ve kullanışsız protokollerden kaçın.

8- Kişisel hakları, sosyal görevler ile dengele.

9- Gerçeği, güzelliği, aşkı, sonsuzlukla ahenk kurma arayışını taktir et.

10- Dünyada bir kanser olma, doğaya yer bırak, doğaya yer bırak.

Dünya nüfusunu 500 milyonun altında tut demek insanoğlunun yüzde 90 oranında  yok et demektir günümüz şartlarında. Her yüzyılın 20. Senesinde ortaya çıkan bu salgınlar bu taş blokları dikenlerle alakalı olabilir mi ? Yahudilerin 10 emriyle bu on emrin bağdaşan çok bir yanı yok ama ikisinin de 10 emirden oluşması akla Siyonistleri getiriyor. Benim kurguladığım komplo teorisi de bu değerlendirmeyi sizlere bırakıyor ve bana ait olmayan başka bir komplo teorisine geçiyorum. Çok teknik deteya girmeden kurgulanan yada amaçlanan fikirler üzerinde durup güncel sorunumuz olan korona virüsü ile ilgili bir teoriyi anlatacağım.

2016 yılında Amerika gen teknolojisini kullanarak yeni virüsler elde etmek istiyor bu çalışmalardan başkan obama rahatsız oluyor ve projeyi sonlandırıyor 2017 yılında göreve gelen trump hemen projeye onay veriyor. Oluşan boşlukta şu anda 61 yaşında olan ve resmini  paylaştığım kişi ABD harvard uni. Yaşam bilimleri prof. Olan Charles Lieber dir ve Çinde bir araştırmaya dahil olur para karşılığında ama ABD nin haberi olmadan. Bu sebepten bilgileri çine taşımakla suçlanır ve ceza alır. Aslında bilgileri çine taşıyan 2 ajan daha vardır. Onlarında resimlerini paylaşıyorum. Çok detaya girip konuyu boğmak istemiyorum detayları bana ulaştığınız takdirde en ince detayına kadar sizinle paylaşabilirim.     

Virüs kurgusal olarak ari ırk dna yapılarına zarar vermeyecek şekilde detaylandırılırken amaçlanan melez ırkların hastalığa yakalanmasıdır. Yani dna yapınız ne kadar saf Türk genlerinden oluşmuşsa hastalanma şansınız daha da azalıyor. Burada amaçlananın dünya nüfusunu dengelerken ari ırkları bozmadan ırklar arası çiftleşmeden oluşmuş genlerin yok edilmesi düşünülmüş. Çin bunu sadece çinlilerin etkilenmeyeceği şekilde dizayn edecekken bir şeyler ters gider ve virüs tamamlanmadan çinin Vuhan şehrine dağılır. Çin hükümeti yılandan geçti diyor sonra başka bir hayvandan bulaştı diyor yani iç politika karışıyor. Çin 3 ana güçten oluşur bu güçlerin kendi içindeki savaşı dünyayı sonuçları çok ağır bir bedelden kurtarıyor.

Bilim insanları ve mantıklı düşünebilen politikacılar genlerin oynanması sonucunda mutasyona uğramış bir insan ırkı oluşacağından korkarak bu işlere pek bulaşmazlar. Peki bu virüs dünyayı nasıl etkileyecek melez ırkları nasıl bir son bekliyor. Ülkelere göre melez ırk oranlarını 3-5 ülke ile sınırlı olacak şekilde paylaşacağım.

Çin         % 47

Türkiye  % 3

Yunanistan % 2

İran        % 17

Uzak doğu % 40 ortalama

Çin ve İran ı zor günler bekliyor. Türkiyenin oranının düşük olması sevindirmesin sizi çünkü bunlar ortalama değerler kimsenin garantisi yok. Vakaların Türkiye de artması durumunda gün içerisinde sürekli ellerinizi  % 60 oranında alkollü hijyen sıvıları ile temizleyin maskesiz dolaşmayın tokalaşmayın öpüşmeyin ve ellerinizi lütfen ağzınıza yada gözünüze sürmeyin. Çocuklarınızı koruyun gerekirse toplu yerlerden ve hastanelerden zorunlu haller dışında uzak durun. Karamsar olmak tabiki kötü ama korunmak akıllıca olur.

Saygılarımla …

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Savaş Bektaş Arşivi
SON YAZILAR