Nihal Şahsenem Akköse

Nihal Şahsenem Akköse

Konya İstanbul’a taşındı

Konya İstanbul’a taşındı

Konya Büyükşehir Belediyesi şehrin tanıtımı adına çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Ankara’da düzenlenen Konya Günleri’nin ardından dün de İstanbul’da Konya Günleri etkinliği başladı.

Konya’nın kültürel zenginlikleri, tarihi dokusu ve yöresel lezzetleri bu etkinlikle İstanbullularla buluştu. Ayrıca bu etkinlikle sadece yöresel lezzetler tanıtılmıyor ilçe belediyeleri, kamu kuruluşları, Konyalı esnaflar, sanayi firmaları, üniversiteler, oda ve birlikler de katılım sağlayarak yaptıkları faaliyetler hakkında ziyaretçilerine bilgiler aktarıyor.

Konya’yı ve damaklarda tat bırakan lezzetleri merak edip de tatma fırsattı bulamayan İstanbullular bu etkinliği kesinlikle kaçırmamalılar. Sadece İstanbullular değil elbette bu şehirde yaşayan Konyalılarda bu etkinliğe katılarak hem hemşehrileriyle hasret giderebilir hem de özlemiş olduğu lezzetlerle buluşma fırsatına sahip olabilir.

Atatürk Havalimanı Bakırköy Kaymakamlığı yanında düzenlenen İstanbul Konya Günleri 2 Ekim Pazar akşamına kadar 11.00 - 22.00 saatleri ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Nihal Şahsenem Akköse Arşivi
SON YAZILAR