Nihal Şahsenem Akköse

Nihal Şahsenem Akköse

Konya gelişiyor

Konya gelişiyor

Konya her geçen gün gelişmeye devam ediyor. Neredeyse her gün bir belediye temel atma programı düzenliyor veya açılış programları organize ediyor. Özellikle geçtiğimiz hafta oldukça oldukça yoğun bir programlar serisi organize edildi.

Yazır Kapalı Pazar Yeri, Sancak Kapalı Pazar Yeri hizmete girerken, Karatay Gençlik, Eğitim ve Spor Merkezi ile Yaka Sosyal Tesisi’nin temel atma törenleri gerçekleştirildi. Dün ise Meram Belediyesi Kozağaç Mahallesinde Meram İsmail Acar Aile Sağlığı Merkezinin açılışını yaptı.

Başta Konya Büyükşehir Belediyesi olmak üzere Karatay Belediyesi, Selçuklu Belediyesi ve tabi ki de Meram Belediyesi ilçelerin gelişmesi için elinden gelen gayreti göstermeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bi husus dikkatimi çekti normalde görmeye pek alışık olmadığım temizleme aracını ummadığım bir sokakta görünce mutlu oldum. Genelde caddelerde görmeye alıştığımız süpürme araçları mahallelerin en dar sokaklarını temizlemek için yoğun bir şekilde gayret gösteriyordu.

Elbette belediyenin işi bu temizleyecek diyenler için olabilir aranızda. Ama uzun yıllar o mahallede yaşayan biri olarak böyle bir hizmeti o bölgede fazla görmedim. Özellikle Hasan Kılca Başkan olduktan sonra ara sokaklarda bu tür çalışmaların yoğunlaşması beni mutlu etti. Başkan Kılca’yı ilçeye bu derece önem göstermesi sebebiyle kutluyorum.

Sevgiyle kalın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Nihal Şahsenem Akköse Arşivi
SON YAZILAR