Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Tam bağımsız Türkiye

Tam bağımsız Türkiye

15 Temmuz’da hain darbe girişimi ile ülkemizi yenemeyen dış güçler ve içimizdeki yardakcıları şimdi de ekonomik 15 Temmuz darbesi için ellerinden geleni yapmaktadır.

Yaşanan ve yaşatılmak istenen sıkıntı sadece ekonomik değil, aynı zamanda ülkemizin ve milletimizin istiklali ve istikbali ile ilgilidir.

ABD merkezli sıkıntının hedefi sadece milli iradenin yok edilmesi değil, bir bütün olarak Türkiye ve Türk milletine yöneliktir. Ülkemize ve milletimize karşı 15 Temmuz hain ve alçak darbe girişiminde başarılı olamayanlar, ekonomik darbe girişimlerine başlamışlardır. Topla, tüfekle, uçakla, tankla aziz milletimizin iradesini teslim alamayanlar, ekonomik darbe ile milletimizi teslim almaya, yüce devletimizi çökertme emellerine ulaşmak istiyorlar

Ülke olarak üzerimizde  oynanmak istenen oyunların farkındayız. Hain darbe ile sindiremedikleri Türk Milletini ekonomik darbe ile sindirmeye çalışanlar yine avuçlarını yalayacaklardır. ABD merkezli sıkıntının hedefi sadece milli iradenin yok edilmesi değil, bir bütün olarak Türkiye ve Türk milletine yöneliktir.

Biraz sıkıntı çekeceğimiz bir gerçektir.Ancak biz yine bu sıkıntıları aşacak durumdayız.

Ekonomik savaşta devletimizin ve milletimizin yanındayız. Sıkıntılar var aşacağız, sorunlar var çözümünü sabırla bekleyeceğiz.  Ülkemizi ve milletimizi ekonomik oyunlarla teslim almak isteyenlere karşı asla diz çökmeyeceğiz, teslim olmayacağız, korkmayacağız.

Yaşanan sıkıntılar karşısında ABD ile aynı sevinç çığlıkları atanlarla aynı safta değiliz. İçte ve dışta Sevr ruhuyla hareket edenler olabilir, Amerikan mandası hayaliyle yaşayanlar da olabilir,  ama onların karşısında misak-i milli ruhuyla ayakta duran, ülkesi ve milleti için elini taşın altına koymaktan asla çekinmeyecek olan bir büyük ulus vardır.

Bu sıkıntılı süreçte devletimizin, milletimizin ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki hükümetimizin yanındayız. Alınacak her türlü karar da herkes üzerine düşen fedakarlığı yapacaktır.

Darbelerle diz çöktürülemeyen bu millet ekonomideki aşağılık manipülasyonlarla asla diz çöktürülemeyecektir. Tek Devlet, Tek Vatan, Tek Millet, Tek Bayrak. Bu topraklarda sonsuza kadar Türk milletinin düsturu olacaktır. Tarihin her sayfasına not düşmüş Türk Milleti bu savaşın sonunda da yine galip gelecektir. Tam bağımsız Türkiye için millet olarak mücadelemiz devam edecektir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR