Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Seçim sonrası dedikodulara inanmayın

Seçim sonrası dedikodulara inanmayın

31 Mart mahalli idareler seçimleri öncesinde siyasi ve ekonomik durumun geleceği hakkındaki  bazı çevreler tarafından kasıtlı olarak çıkartılan dedikodular insanları huzursuz etmektedir.

Özellikle dolar kuru üzerinden kasıtlı olarak çıkartılan “seçim sonrası on lira olacak” gibi aslı astarı olmayan dedikodular, özellikle sanayici ve iş adamları tarafından tereddütle karşılanmaktadır.Mevcut hükümet tarafından yapılan büyük teşviklere rağmen huzursuzluk devam etmektedir.

Piyasaların daralmasına ve yeni istihdam alanlarının açılmasına engel olmak isteyen bu asılsız dedikodular piyasaların rahat olması için mutlaka bertaraf edilmelidir. Kurların yükseleceği dedikodusunu çıkaranlar,insanlarımızı güvensizliğe sevk etmektedir.

Hükümet çevrelerinin açıklamaları, ekonomik göstergelerin son zamanlarda yükselen ivme göstermesini çekemeyen bazı çevreler tarafından kasıtlı olarak çıkartılan bu dedikodular, insanlarımızı tedirgin etmesine rağmen “acaba mı?” diye düşünmeye de sevk etmektedir.

KOBİ’lere ve yeni istihdamlara hükümet tarafından verilen teşvikleri çekemeyenler, insanları huzursuz edip bundan nemalanmaya çalışmaktadır. 31 Mart mahalli idareler seçimleri öncesinde piyasalara güven verilmesi ile bu durum ortadan kaldırılabilir.

2023 hedefi için plan ve programlar yapan hükümetin önünü kesmek isteyenlerin çıkarttığı bu dedikodulara gerekli prim verilmemelidir. İnsanlarımızı huzursuz eden ve kaygıya düşüren bu dedikoduların bir an önce asılsız oldukları ve ekonominin yükselen bir ivme kazandığını halkımıza daha iyi anlatmalıyız.

Mevcut Ak Parti hükümetinin ekonomik reçeteleri gündelik hayatımızda rahatlamaya sebep olmaktadır. Yapılan teşvik ve düzenlemeler ile bir çok fırsatçı ve karaborsacının önü kesilmiş, halkımız rahat bir nefes almıştır.

Yaklaşık 20 gün sonra yapılacak olan seçimlerde halkımız huzur, güven ve istikrar ortamına oy verecektir. Halkımızı tedirgin eden, onları huzursuzluğa sevk eden ve geleceğimizle ilgili kara tablo çizmeyi alışkanlık haline getirenlerden de sandıkta hesap soracağına şüphemiz yoktur.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR