Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Saklı maskeler yırtılıyor

Saklı maskeler yırtılıyor

“Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktur” sözünü yıllar boyunca ırkçılık olarak yorumlayanlar son zamanlardaki AB, ABD  ve NATO ülkelerinin Türkiye düşmanlığı konusunda ne diyeceklerini baya merak ediyorum.

Onlarca yıldır ülkemiz üzerinde baskıcı bir uygulamayı devam ettiren batılı ülkeler, 2002 yılında Ak Partili hükümetlerin iş başına gelmesi ile birlikte bu uygulamalarını hayata geçiremez oldular.

Halkın yüzde 50+1 oyuyla Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’a karşı adeta bütün Avrupa ülkeleri birleşerek bir haçlı ittifakı kurmuş durumda. Şimdiye kadar her dediğini yaptırmaya alışmış ve kapısında 60 yıldır beklediğimiz AB ve 1952 yılında üye olduğumuz NATO,hain ve kirli ruhlarını ortaya koyarak yüzlerindeki kirli maskeleri sergilemiş oldular.

İMF’yi evine gönderen, hayal bile edilemeyecek yatırımları hayata geçiren, ekonomisi ve uyguladığı dış siyaset ile göz kamaştıran bir Türkiye’yi hazmedemeyen bu kirli ittifak, Türkiye’nin kalkınması ve mazlumlara umut olmasının ardından harekete geçerek akıl almaz oyunları sahnelemeye çalışıyor.

Son olarak NATO Kumandanlığınca “iki tarihi liderin resimlerinin hedef gösterilerek asılması” olayı düşmanların hakiki çirkin yüzünün kirliliğini bir daha dünyaya göstermiş oldu. Tekrar ediyorum, NATO, uçaksavarları Türkiye sınırlarından toplamakla Türkiye’ye düşman münasebetini gösterdi bir kere. Resim asma olayı artık dünya Türklerini de hareketlendirmelidir.

Aslında yüzlerinde sevimlilik maskesi olan ancak  söz konusu Türkler ve başarıları olduğu zaman gerçek kirli maskelerini takan AB ve NATO ülkeleri, şimdide Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğindeki Türk devletlerini hedef almaya başlamıştır.

Türk düşmanlığının arttığı bu ülkeler hepimizce malumdur. Kendi isteklerine boyun eğmeyen, ülkesini vatandaşı ile elele vererek çağ atlatan Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lidere sahip olan Türkiye, her zaman AB ve NATO’nun korkulu rüyası olacaktır. Artık hepimiz  bu haçlı ittifakı içindeki ülkeleri ve onların saklı  maskelerini unutmamalıyız.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR