Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Meydanlar boş

Meydanlar boş

31 Mart yerel seçime yaklaşık 41 gün kaldı. Kimilerine göre beka sorunu, kimilerine göre de normal bir seçim olayı olarak görülen bu seçim öncesi meydanlar sessiz ve boş. Ankara’daki parti genel merkezlerinde yaşanan hareketlilik daha henüz diğer şehirlere inmedi.

Konya’da Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının belli olmasına rağmen, adayların çalışmaları şimdilik sadece ziyaretlerden ibaret olmaktadır. Seçimle için en hızlı çalışan partinin Ak parti olduğunu söylemek gerekir.

Ak Parti belediye başkan adaylarının yaptığı çalışmalar dikkat çekerken diğer parti adaylarının çalışmamalarını anlamak mümkün değil. Herhangi bir projeleri olmadığından mı yoksa nasıl olsa kazanamayacağız havasından mı bilmem diğer parti adaylarını halkın içinde görmek mümkün değil.

Halkın büyük sorunlarla ve ekonomik problemlerle uğraştığı günümüzde halkın sorun ve sıkıntılarını çözecek proje ve  düşüncelerini paylaşmayan, belediye başkanı olacaklarında yapacaklarını paylaşmayan bir başkan adayının kazanması da mümkün değildir.

Ak Parti’nin karşısında olan partilerin şimdiden şehrin bütün sokaklarını, caddelerini ve evlerini dolaşarak kendilerini anlatmalarını bekleyenler maalesef yanılıyorlar. Onların kendini halka anlatacak takatları bile kalmamıştır.

Hani anlatırlar ya, Türk siyasetini araştıran yabancı biri merak edip sormuş  “CHP neden yıllardır iktidar olamıyor? ” diye. Cevap vermişler adama  “Biiir Kemal  Kılıçdaroğlu Genel Başkan” Adam tamam demiş daha saymanıza gerek yok, Kemal Kılıçdaroğlu Genel başkan oluyorsa her şey olur”

Belediye başkanlığına aday olan kişiler halkın içine girerek kendisini anlatmalıdır. Halkımız  yerel seçimlerde partiden çok kişilere önem verir. Bunu bilerek ve halkın istek ve ihtiyaçlarını çözecek projeler üreten partinin adayı belediye başkanlığını alır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR