Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Konyalı milletvekilleri ve Konyaspor

Konyalı milletvekilleri ve Konyaspor

24 Haziran seçimlerinin ardından hayat durduğu yerden  ve daha bir iyi bakışla yeniden yaşanmaya başlandı. Ak Parti’den 10, MHP’den 2, CHP’den 2 ve İyi Parti’den 1 olmak üzere toplam 15 milletvekilini de Gazi Meclis’e uğurladık.

Bu on beş milletvekilinin hepside Konya Milletvekili olarak Gazi meclis’te yemin ederek görevlerine başladılar. Konyalı olarak yeni seçilen milletvekillerimizden umutluyuz. Çünkü bu vekillerimiz Konya’yı ilgilendiren her konuda dikkat çekmeye ve Konya’nın atılım yapması için de önemli projelere katkıda bulunacaktır.

2023 hedefine doğru emin adımlarla ilerleyen Türkiye’nin önemli şehirlerinden biri olan Konya’mızda “şahlanış” için seçtiği vekillere büyük görev düşmektedir. Artık seçim öncesi yapılan vaatlerin yerine getirilmesini yani kısacası “laf değil icraat” bekliyoruz.

Konya’mızın tarihi ve doğal güzelliklerinin tanıtılmasının yanı sıra sanayi ve ekonomik alanda da atılımına katkılarını bekliyoruz. Konya’mızın gelişimi için yapacakları katkıları ile aldıkları oyun hakkını da vereceklerdir.

Konya’dan Gazi meclis’e gönderdiğimiz on beş milletvekilinden ayrıca Konya’mızın güzide kulübü Konyaspor’a da katkılarını bekliyoruz şüphesiz. Yeni seçilen on beş milletvekilimizin en kısa zamanda Konyaspor ile bütünleşmesi  ve geçtiğimiz yıl yaşanan sorunları bir daha yaşamamak için çok önemlidir.

Hepimizin gururu olan Konyaspor’a gösterecekleri ilgi, sorunlarına çözüm ve daha iyi olması için yapacakları konusunda yeni yönetimle bir araya gelmeleri çok önemlidir. En azından bir kahvaltıda veya akşam yemeğinde bütün vekillerle birlikte Konyaspor yönetimi, teknik kadrosu ve futbolcuları bir araya gelebilir.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR