Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Kılca ve Kavuş’a hayırlı olsun ziyareti

Kılca ve Kavuş’a hayırlı olsun ziyareti

Konya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu olarak 31 Mart yerel seçimlerinde ilçelerinde rekor denilecek oylar alarak Karatay Belediye Başkanı seçilen Hasan Kılca’ya ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik.

31 Mart yerel seçimlerinde  seçmenlerden yüzde 76.87 oranında oy alan Hasan Kılca ile yine yüzde 71.42 oy alan Mustafa Kavuş, zaten bildikleri bir işi daha iyi yapmak için daha şimdiden kolları sıvamış durumda.

Her iki başkanda seçmenlerin kendilerine verdiği güvenin farkında olduklarını, ilçelerinin sorumluluklarını yüklenebileceklerini ve bu kutlu davada ellerinden gelen her şeyi ilçeleri için yapacaklarını daha şimdiden göstermiş oldular.

31 Mart yerel seçimler öncesinde özellikle sosyal medya üzerinde belediyelerde büyük değişiklikler yapılacak algısını yıkmak için çalışan her iki belediye başkanı, göreve başladıkları andan itibaren görevini layıkıyla yapanın arkasında duracaklarını da açıkca göstermiş oldu.

El birliği ve gönül beraberliği içerisinde hep beraber ilçeleri için yapılacaklarını  istişare, şeffaflık ve toplumsal katılımla yapacaklarını ifade eden belediye başkanları, daha şimdiden belediye çalışanları arasında büyük sevgi ve saygı görmeye başlamışlar.

Daha iyi ve yaşanılır ilçeler olmak için yoğun çalışmalar yapan belediye başkanları, seçim öncesinde verdikleri söz ve vaatleri de birer birer hayata geçirmenin mutluluğunu da yaşamaktadır. Belediye başkanlığı makam kapıları herkese açık olan, ilçe halkı ile beraber yeni şeyler yapmak gayreti içerisinde olan Hasan Kılca ve Mustafa Kavuş, ilçeleri için yapacak çok şeyler olduğu konusunda da adeta hem fikirler.

Konya’mızın güzide ilçeleri Karatay ve Meram ilçelerinin yeni belediye başkanları Hasan Kılca ve Mustafa Kavuş’a bir kere daha hayırlı olsun dileklerimi sunarım. İnşaalah Karatay ve Meram ilçeleri bundan önce yakaladıkları büyüme ivmesini daha da ileri götüreceklerdir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR