Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

'İyiyim' demek adetten olmuş

'İyiyim' demek adetten olmuş

Dost sohbetlerinde ve arkadaş karşılaşmalarında sorulan “nasılsın” kelimesine verilen “iyiyim” kelimesini demek adetten olmuş. Ancak yaşananları ve ülkenin halini gördükçe iyi olmak sizce de mümkün mü?

Son yıllarda teröre karşı verilen büyük mücadele sonucunda iyice köşeye sıkışan hain terör örgütü, son bir hamle ile kendini gösterme gayreti içerisine girerek üç kahraman askerimizi haince şehit etti.

Ağzından salyalar akan kuduz köpekler gibi sağda solda haince saldırılar yapan ne idiği belirsizler bilsinler ki bu ülke hiçbir zaman sahipsiz de kalmadı, bu ülkenin evlatlarına sıkılan kurşunlar, atılan bombalar da hiçbir zaman karşılıksız kalmadı.  Başaramayacaksınız, bölemeyeceksiniz, haince yaptığınız bu kalleş saldırılar sizlerin sonu olacak.

On bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayına da çok şükür girmiş bulunmaktayız. Hepimiz Ramazan ayının bereketi ile iftar ve sahurda bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Ama en az terör örgütleri kadar hain olan birileri mübarek Ramazan ayında vatandaşlarımızın sofrasına da göz dikmiş durumda.

Anneler günü, sevgililer günü ve babalar günü gibi sayısız önemli  günlerde indirimlerle halkın karşısına çıkan bazı kişiler, ne yazık ki Ramazan ayı geldi mi değil indirim aksine fiyatlara bindirimler yapıyor. Oruç tutan Müslümanların cebindeki paralara göz dikiyor.

Bütün bunları gördükçe ve yaşadıkça “iyiyim” demek mümkün mü? Müslümanların acısı ile dertlenmeyen bir gönülün orucu kabul olur mu? Artık el birliği ve gönül birliği içerisinde başta hain terör örgütleri olmak üzere vatanımızın birlik ve beraberliğine göz dikenlerden tutun da pazardaki tezgahtaki ürünlere zam yapan utanmazlara karşı birlikte hareket etmeliyiz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR