Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Hasan Kılca ile seçim meydanı

Hasan Kılca ile seçim meydanı

31 Mart mahalli idareler seçiminde Ak Parti’nin Karatay Belediye Başkan adayı olan Hasan Kılca ile seçim çalışmaları paralelinde Hurdacılar Sitesindeki çalışmalarına misafir oldum. Belediyecilikte geçen uzun yılların verdiği tecrübe ve liyakat ile esnafla kurmuş olduğu güzel iletişime de tanıklık ettim.

Hasan Kılca, seçim arenasında büyük bir yiğitlik yapmakta, bilgi birikimi ve cesaret içerisinde de esnafları dinlemektedir. Hepinizin de bildiği gibi yiğitlik biraz da sabır gerektiren iştir. Siyasetin uzun soluklu bir yolculuk olduğunu düşünürsek bizim Yiğit dediğimiz değerlerimiz bugünlere gelebilmek ve bugün ortaya koydukları çaba ve gayretin sonuçlarını memleket için harcaya bilmek için onlarca yıl sabrettiler, beklediler ve harman yerinde çıktılar ortaya.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevinden ayrılarak Karatay Belediye Başkan Adayı olan Kılca, doğup büyüdüğü şehirdeki evlerine, sokaklarına ve yollarına hizmet verebilmek için büyük çabalar harcamıştır. Aday olduğu açıklandıktan sonra  durduğu tek zaman tıpkı hapşırdığımız  zaman kalbimizin dinlendiği an kadardır. Dinlendiği an ise  sadece terini sildiği zamandır.

Karatay ilçesindeki hemen her kişiye ulaşabilmek için sabah namazından sonra başlayan seçim çalışmalarının gece geç saatlere kadar devam ettiği de bir gerçektir. Her yaştan ve meslekten kişiler ile güzel iletişim kurabilen, çocuklar ve yaşlılarla diyaloğu çok iyi olan Hasan Kılca, her gün gün doğumundan gece yarılarına kadar  yeni şeyler ortaya koyabilmek için gece gündüz bu şehir için çalışmaktadır.

Hep Karatay için hem de Konya’nın  o güzel kimliğini kaybetmemesi ve dünya da ki yerini varlığını koruması için koşmaktadır. Kendisi ile beraber gezme fırsatı bulduğumuz Hurdacılar Sitesi’nde de aynı tempo ve sevecenlikle bütün esnafı dolaştı.

Hurdacı esnafı tarafından bilinen Hasan Kılca, neredeyse girdiği her kapıdan “oyum sana” diyenlerle güzel bir gün geçirdi. Hurdacılar Odası Başkanı’nı da dinleyen Kılca, Hurdacıların sorunlarını bildiğini ve el birliği ile onları memnun edecek gelişmelerin yapılacağı müjdesini de verdi.

Yaklaşık 400 dükkanın bulunduğu Hurdacılar Sitesi’ndeki çalışmaları boyunca esnafla konuşan, onların mesleki sıkıntılarını dinleyen ve sorunları elbirliği ve gönül birliği içerisinde çözüleceğinin sinyalini veren Hasan Kılca, hurdacı esnafının şehrin katma değerine katkıda bulunduklarını da ifade etti.

Ak Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve Ak Parti Karatay Belediye Meclis üyelerinin de kendisine eşlik ettiği Hurdacılar Sitesi ziyaretinde Hasan Kılca, esnafın çok büyük tebrik ve teveccühlerine mazhar oldu. Onlarla birlik olmanın ve onlarla birlikte kaynaşmanın da en güzel örneğini yaşadı.

Artık, şimdi halkın iradesine kulak verme zamanı. Şimdi siyasi partiler için  harman kaldırma zamanı. Karatay zamanı ve Konya zamanıdır.Şimdi  kardeşlik, sevgi ve hoşgörü zamanıdır.

Şurası bir gerçek ki, yaklaşık otuz gündür ekip arkadaşları ile birlikte Karatay ilçesinde çalışmalarını sürdüren Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca için de mutlu sonuca ulaşma zamanı.

Selam olsun bu şehri ve Karatay ilçesini daha iyi kalkındırmak için çalışanlara. Selam olsun insanlara da değer vererek onlara sarılanlara. Selam olsun bu şehri düşünen ve onun için gece gündüz çalışanlara. Selam olsun Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca, Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve ekip arkadaşlarına. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR