Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Gençler milletin sigortasıdır

Gençler milletin sigortasıdır

203 hedefine doğru emin adımlarla ilerleyen Yeni Türkiye, yetişmekte olan gençleri ile de göz kamaştırmaktadır. Yıllardır ihmal edilen, yaptıkları tasvip görmeyen gençler son on yıldır kendilerine verilen destek ve imkanlarla neler yapacaklarını herkese göstermiş oldular.

2000’li yılların başında milletimiz geçim telaşıyla meşgul ekmek kavgasının peşinde, millet davası, vatan davası, din, iman davasını, Ahlak ve töre gibi yüce değerleri arkaya bırakmış gözüküyordu. Vurgun, soygun, talan, hırsızlık, ırsızlık, ne yaptığını bilmeyen güruhlar çığ gibi büyüyordu. Hanımını öldürenler, çocuklarını boğanlar, kendini öldürenler, alkolizm, uyuşturucu kullanma ve satıcılığı akıl almaz bir biçimde çoğalıyor. İsraf, sorumsuzluk, serserilik aldı başını gidiyordu.

Ancak eğitimde yapılan reformlar ve değişikliklerle gençlerin okuma ve öğrenmeleri kolaylaştırılarak yeni hedeflere yöneltilmeleri sağlandı. Kendilerine verilen imkanlarla ulusal ve uluslar arası bilimsel yarışmalara giren gençlerimiz çok da güzel başarılar elde etti.

 Kendilerine güvenildiği ve önlerinin açıldığı zaman neler yapabileceklerini gösteren, dünyayı bilen ülkemizi iyi bilen, tarihimizi iyi bilip  bundan ders çıkartan gençlerimiz yetişmeye başladı.

Çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarla da desteklenen bu gençlerimiz dinimizi, ahlakımızı ve töremizi iyi bilen okumuş şehirlerde yaşayan orta gelirin üstünde altın bir neslin oluşmasını sağladı. Araştırmacılara göre bu nesil inşallah bu ülkeyi kurtaracak güç ve kudrette. Sayıları da düşmanlarımızı ürkütecek durumda.

İyi yetiştirilmiş, Türklük gurur ve şuuruyla donatılmış bu yeni nesil aynı zamanda demokrasi ve siyaseti de iyi bilmektedir. Milletine ve ülkesine bağlı bu gençler vatan ve millet davasını da yakından takip ediyor ve ülkemizin düzlüğe çıkması için çalışıyorlar. Ülkemizin sigortası olan bu gençler, bulundukları  konumları ve mevkileri aydınlatmakta ve milletimizin sağduyusunun temsilcisi olmaktadır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR