Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Adnan hoca(!) diye biri

Adnan hoca(!) diye biri

Kendi televizyon kanalında dinimize zarar veren ve kendisine göre çeşitli konularda ahkam kesen, etrafındakilerin kendisine hoca dediği şarlatan nihayet yakayı ele verdi. İnşallah, maşallah diyerek etrafındaki yarı çıplak kızları oynatan bu adam, artık Türk adaletine hesap verecek.

Çeşitli şantaj ve tehditle etrafında oluşturduğu sözüm ona müritleri ile adeta kral hayatı yaşayan bu adam, ne yazık ki dinimize de büyük zararlar vermektedir. Adamın arkasında kimin veya kimlerin olduğu artık meydana çıkmaya başladı. Masonluğundan Siyonistliğine kadar bir çok konu aydınlanacak.

Uzunca bir süredir emniyet tarafından teknik ve fiziki takip sonucu alınan operasyon kararının ardından boğaz manzaralı villasına girildi. Milyonlarca lira harcanarak dekore edilen, kıymetli antika eşyalarla donatılan villada görülenler polisleri bile hayret ettirdi.

Kedicikler olarak adlandırılan etrafındaki kızlarla neler yaptıkları, onları ne için kullandığı, uluslararası ilişkileri artık tek tek ortaya dökülecek. Türk emniyetinin başlattığı bu operasyonun daha nerelere kadar uzanacağını yine hep beraber göreceğiz.

Şimdiye kadar hakkında 13 bin şikayet dilekçesi bulunan bu sözüm ona hoca kılıklı adamın şimdiye kadar bir çok ocağa ateş düşürdüğü bir gerçektir. Yazılı ve görsel medyada yazılanlara göre  kız  çocuklarını  kaçırmış,  kandırmış,  adeta  ipnotize  etmişler.. Erkek  çocuklarını  başka  şekillerde  kullanmış,  evlerinden  koparıp  ailelerine  düşman  etmişler.. Aklı  başında  kocaman,  bilinçli  olduğu  ideasındaki  kişileri de  kandırmışlar.. Mesih  olduğuna  inanalar da   çok  fazla  aralarında..    

Kendisine hoca denilen kendisini Mesih olarak ilan eden bu sapkın adam, gerçek Müslümanları da yaralamaktadır. Dinimize zarar veren bu hasta ruhlu adamdan gençlerimizi de kurtarmış olduk. Gençlerine sahip olamayan ailelerin çocuklarının başıboş kaldığı zaman nerelere ve ne sapıklara yem olacağının en acı görüntüsü olay bu olaydan herkes üzerine düşen dersi çıkarmalıdır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR