Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

6 Yaşındayız, bu gurur Konya’nın

6 Yaşındayız, bu gurur Konya’nın

Daha iyi bir gazetecilik, daha iyi bir Konya ve daha iyi bir Türkiye sloganı  diyerek yola çıkan Anadolu’da Bugün Gazetemiz 6. kuruluş yıldönümünü kutlamaktadır. Altı yaşına basan gazetemiz gerçeklerden kopmayan manşet ve haberleriyle gündemi belirlemeye devam etmektedir.

4 Mart 2013 yılında yayın hayatına başlayan gazetemiz kısa sürede her kesimin yakından takip ettiği, gündem belirleyen bir medya markası olmayı başardı. Yazılı basın ve internet mecrasında özel haberleri ve toplumsal konulara farklı bakış açısı getiren yayıncılık anlayışıyla gazetemiz, okurlarının desteğiyle etkili ana akım medya organlarından biri oldu.

Gazetecilik ilkesine bağlı olarak hareket eden gazetemiz özel haberleri ile de adından söz ettirmektedir. Abartıdan uzak, gerçeklikten kopmadan fikri takibi ön plana çıkaran yayıncılık anlayışıyla rakiplerini kıskandıracak manşetlere imza attı.

Şimdiye kadar yapmış olduğu haberler ile vatanın bölünmez bütünlüğüne, milli birlik ve beraberliğe büyük özen gösteren gazetemiz, kişilik haklarına ve özel hayata saygılı haberler yapmaya özen göstermiştir. Altı yıl gibi kısa bir zamanda Konyalıların tercihleri olmayı da başarmıştır.

Gelişen teknoloji ile birlikte kendisini de geliştiren gazetemiz, haber sitesi ile de internet haberciliğinde önder olduğunu göstermiştir. Haber sitemiz  internet mecrasında da ‘tık avcılığı’ yerine önce haber ve yorum vermeyi düstur edindi.

Özgür ve ilkeli haberciliğin Konya’daki adresi haline gelen gazetemiz, “Anadolu’da Bugün Gazetesi yazdıysa doğrudur” düsturu ile okuyucularının haklı iltifatını da hak etmiştir. Bugüne kadar bir çok gazetecinin de yetişmesine vesile olan gazetemiz, ilk günkü heyecan ve şevk ile yayın hayatına devam etmektedir.

Bizleri bugünlere getiren okuyucularımıza çok teşekkür ederim. Ayrıca bir diğer  teşekkürde Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ahmet Baydar’a. Bize böyle bir ortamda ve böyle bir gazetede çalışma imkanı verdiği için. Ayrıca gazetemizin bugünlere gelmesine sebep olan bütün çalışanlarına da ayrı ayrı teşekkür ederim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR