Ferit Hepokur

Ferit Hepokur

Yasaklar ekonomiye zarar veriyor

Yasaklar ekonomiye zarar veriyor

Yasaklar ekonomiye zarar veriyor

Yeni öğretim yılı, uzaktan da olsa başladı. Öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize, eğitimin diğer paydaşlarına ve ülkemize hayırlı olsun! Eğitim şart ve çok önemli ama bu yıl için önceliğimiz kesinlikle sağlık olsun! Ne olur bunu hiç unutmayalım, kurallara uyalım, uymayanlara hatırlatalım. Yarın, bugünden de güzel olmalı ki çektiğimiz onca eziyete değmeli. Sıkıntılar yok mu? Var tabi ki… Ancak üniversitelerin bulunduğu illere ekonomiye katkıları çok fazla ancak yüz yüze eğitim olmadığı sürece illerdeki esnafların durumları ne olacak. Bunlarla ilgili çözümler bulunmalı. Ben yaptım olduğu mantığı ile kararlar verilmemeli. Gençler yıllarca hayal kurup ben şu şehirde üniversite okuyacağım hayatın zorluklarını öğreneceğim diyerek hayal kuruyor. Daha sonra ise eğitimi uzaktan yapıyorsunuz. Bırakın herkes kendi tedbirini alarak eğitimlerinin sürdürsün. Örneğin düğün salonlarının durumlarıda hakeza öyle. Yaptırmam mantığı ile değil de tedbirler alarak yapılmalı. Birçok esnaf yatırım yaparak düğün sezonunu beklediler. Burada bazı illere yasaklar geldi. Konya’da yasak var Karamanda yok Oradaki düğüne katılanlar illerine gittiğinde virüsü yaymayacak mı? Bence bu kararlar tekrar gözden geçirilmeli.

Gelecek Partisinde A takım belirlendi

Gelecek Partisinde yapılan genel kurul sonrası Başkan Hasan Ekici tarafından yapılan yönetim kurulu toplantısından sonra Konya il örgütünün A Takımı belirlendi. İlin ekonomisine katkı sağlayan birçok iş insanın yönetimde görmek mümkün. İlerleyen günlerde partiyi daha ileriye götürmek için çaba sağlayacaklarından kuşkumuz yok. Şimdiden hayırlı olsun.

Konyaspor Temkinli

2020 2021 futbol sezonunun başlamasına az bir süre kala Konyaspor’da sessizlik sürüyor. Elindeki imkânlarla sezona başlayacak olan temsilcimiz en iyi şekilde başlamak istiyor ve nokta atışlarla hazırlıklarını sürdürüyor. Bekleyip göreceğiz. Başarı için hep birlikte çaba harcamak lazım. Şimdiden  başarılar diliyoruz. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ferit Hepokur Arşivi
SON YAZILAR