Fatih Özer

Fatih Özer

Ey Benim Güzel Ülkem

Ey Benim Güzel Ülkem

Benim Ülkemin en Büyük Meselesi;

İnsanımızdaki kalite sorunu. Hiç kimse Fikrin çilesini çekmeye, Neferliğe talip değil. çapına, kalibresine, fikri derinliğine bakmadan makam mevki ünvan için kırk takla atan kişiliksizler. Hiç boz adam yok. Uzaktan bakınca Büyük Tanıdıkça küçülen çapsız egolarını tatmin eden tipler. Bunlar her dönemde işini yürüten parazitler. Sadakatsizler ahlaksızlar yancılar kankalar. YAZIK.

Menfaatleri, konumu ve gelecekteki Planları için insani, Fikri, Zikri Değerlerinden veremeyeceği taviz, oynamayacağı rol yok. Tam Bukalemun ve mankurt.

Şu üç günlük dünyada değer mi

Vatan ve Milletinin meselelerini kendi meselesi gören Fikrin çilesini çeken insanlara yan bakmak kenara atmak.

Ey büyükler liyakati göz ardı ettiniz, ediyorsunuz. Ağzı üç kelime edemeyecek, eline kalem kağıt versen bir dilekçe yazamayacakları başımıza oturtuyorsunuz. Olmuyor inanın bunlarla; lütfen çapsız, hayalsiz, hedefsiz, heyecansız kişilerden kişiciklerden vazgeçin. Bunlar bizi geriye götürüyor. Halk ile aranızda mesafe olmasına sebep oluyor. Size aferin deseler de Hakk ta halkta hoş bakmaz inanın.

Ben bir eğitimciyim siyasi teşebbüslerin Vatan Millet noktasında yapmış oldukları hayırlı işlere bakarım. Lütfen milletin bölünmesine, ayrışmasına, karşı karşıya gelmesine sebep olmayalım. Vatanını seven ve sevmeyen olarak ayrıldığımız dönemde haine elbet pirim verecek değiliz. Bizim için insan da kişilik Vatan da Bayrak sevdası esastır. Ama güzel işler ve Lider ülke Türkiye için bu elinden tuttuğunuz kişilerden vazgeçin.

Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.

Varolsun Türkiye Cumhuriyeti Devleti

Varolsun Yüce Türk Milleti.

Selam ve muhabbetle ey okur.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fatih Özer Arşivi
SON YAZILAR