Fatih Özer

Fatih Özer

Eslem Bebek Baki ERSOY

Eslem Bebek Baki ERSOY

Sağlık yaşam konforu açısından mihenk taşımız elbet. Hani konuşmalarda deriz ya Allah önce sağlık versin gerisi olur diye. Evet elimizde sağlıklı bir vücut varken dikkat etmeli ve emanet bildiğimiz cana sahip çıkmalıyız.

Geçenlerde Kayseri Milletvekili Baki ERSOY beyin instagram canlı yayınına denk geldim. Siyasetçi olunca da takip ederim acaba ne anlatıyorlar diye zaman da müsait ise. Akşamın bir vaktinde sayın vekil yapmış olduğu hazırlıkla şehrinde bulunan Sma hastası iki yavrumuza yardım toplamak için uğraşıyordu. Önce iki aileyi aldı sonra önceden yapmış olduğu hazırlıkla anlaştığı işadamlarını bağladı canlı yayına. Saatlerce meclisteki odasından destek olmak için uğraştı durdu takdire şayan bir şekilde .Ve ciddi anlamda bir yardım toplandı. Yetmedi bağlı bulunduğu partinin il başkanına sayın başkanım bu işin başında sen varsın ve bu para toplanıp bu çocuklar sağlığına kavuşacaklar Rabbimin izniyle elbet diye de talimat verdi.

Ettiğim duanın haddi hesabı yok sayın vekil Baki ERSOY bey size. Rabbim yolunuzu bahtınızı açık eylesin. Halkının içinde olan halkı ile irtibatı asla koparmayan onların derdini dert eden mutluluğuna ortak olan vekile can kurban. Asil olan halk diyen,telefonlarına dönen siyasetçiye ve çalışkan üreten siyasetçiye saygıyla hürmet kucak dolusu selam.

Yaşadığımız şehrin de elbet böyle siyasetçisi ve siyasetçileri var. Telefonuna çıkan olur çıkmayan olur ! Ama siyaset halka hizmettir,halka hizmette Hakka hizmettir diye bilir ve öyle yaşarız.

Eslem bebeğimiz var sma hastası. Konya da yaşayan bir ailemizin tatlı mı tatlı kuzusu. Yavrumuza destek olabilecek kampanyaya katkı sağlayacak siyasilerimiz elbet vardır ve bu katkıyı ve desteği veriyorlardır. Fakat olur ya duymayan vardır duyup ta yoğunluktan unutan vardır ben hatırlatmış olayım. Sayın Baki ERSOY gibi bizlerde çocuğumuz için el ele vererek Konya olarak biran önce sağlığına kavuşmasına vesile olalım. Sağlık var diye görmemezlikten gelmeyelim. Yarına Rabbim esirgesin bizlere de gelebilir.

Herkesten harekete geçmesini,çocuğumuzun da koşa oynaya parklara gitmesini, ailesine moral olmasını sağlayalım ya da vesile olalım.

Evet var mıyız KONYA var mıyız Konyaspor Nalçacılar taraftarlar derneği ve gönüllüleri var mıyız sayın siyasilerimiz var mıyız...

Eslem Bebek sağlığına kavuşsun haydi Bismillah.

Selam ve muhabbetle ey okur.

Not: Kızımıza instagram hesaplarından #eslemehayatol adresinden ulaşabilirsiniz. Valilik onaylı bir kampanya yürütülmekte.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fatih Özer Arşivi
SON YAZILAR