Erhan Dargeçit

Erhan Dargeçit

Acılar içindeyiz

Acılar içindeyiz

Aslında bugün çok güzel bir hikaye olan “Rahip Barsisa ve Şeytan” hikayesinden bahsedecektim. Perşembe günü akşamında Selçuk Üniversitesi Dilek Sabancı Konservatuarında “Barsisa” oyununu izlemiştim. Oyunlaştıran ve yöneten Tolga Özenç Özençel’in başarısından bahsetmek ve bu oyunu izleyiciyle buluşturan Selçuk Üniversitesi’ni tebrik edecektim.

 

Ancak malumunuz dün yine kahpece bir saldırıyla güne başladık.

 

Terör konusunda yazmak istemiyorum. Terörün amacının “insanlara korku salmak” olduğunu artık hepimiz biliyoruz. Dolayısıyla tekrar tekrar yazıp da moralimizi bozmaya gerek yok. Aslında terörün istediği şekilde moral bozmaya gerek yok.

 

Her bir vatandaşımıza düşen bu gibi durumlarda sadece ve sadece “KORKMUYORUZ” diyebilmektir.

 

Hani bir söz vardır ya halk arasında “Allah düşmanın bile mert olanıyla karşılaştırsın” diye. İşte bu duanın ne demek olduğunu belki de şimdi şimdi anlamaya başlıyoruz. Böyle kahpece, böyle korkakça, böyle adice yapılan düşmanlık hiçbir zaman karşılığını bulamayacaktır.

 

Türkiye artık emperyalizmin dayatmalarına karşı koymayı öğrenmiştir. Ne ABD emperyalizmi, ne başka emperyalizm meraklısı devletler ülkemizin bu dik duruşunun karşısında duramayacaklardır. Bu emperyalistler Türkiye’de PKK ile güvenlik güçlerimize yenilmişlerdir. Suriye’de Türk Ordusuna PYD ile IŞİD ile terörist diğer örgütlerle yenilmişlerdir. Ve bu emperyalistler yenilmeye devam edeceklerdir. Bu bombalar sadece, bunların yenilgilerini, kaybettiklerini ve sıkıştıklarını göstermektedir.

 

Bunun karşılığında ne olursa olsun.; “bir gider bin geliriz” diyerek, korkmadığımızı her zaman milletçe haykıracağız.

 

Kayseri şehitlerimize de Allah’tan rahmet diliyor. Yakınlarına ve tüm Milletimize başsağlığı dileklerimi iletiyorum. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erhan Dargeçit Arşivi
SON YAZILAR