Emel Şerife Hasçağan

Emel Şerife Hasçağan

Rahmet Ormanları

Rahmet Ormanları

Selçuklu ilçemizin nadide piknik yerlerinden biri olan Rahmet ormanları mübarek Kurban bayramında da doldu. En son yapılan değişikliklerle adeta Selçuklu ilçesinin nefes alan bölgelerinden biri olan Rahmet Ormanları, bakımı ile de göz doldurdu.

Bayram gününde tatile gidemeyenler bu bayram kurban bayramı olunca mangalını kapan sıcaktan bunalmış  Konyalı soluğu piknik yapacağı alanlarda aldı. Piknik alanları bayramda adeta doldu taştı. Piknik alanında her türden insan görmek mümkündü.

Yüzlerce insanın piknik için gittiği Rahmet Ormanlarında denetimde bir o kadar fazla idi. Neredeyse her saat başı belediye görevlilerini etrafınızda görmek olasıydı. Resmen aksaklıkları gidermek, sıkıntıları çözmek, piknik alanlarına gelenlerin huzurlu bir tatil yapmasını sağlamak için çalışıyorlardı.

Rahmet Ormanlarında neredeyse her yüz metrede bir bulunan çöp ve kül bidonları da dikkat çekti. Piknik geleneğimizin başında gelen mangal yapmak isteyenler için de her masanın yanında mangal altlığı da dikkat çeken bir başka detaydı.

Konyalıların çoluk çocuğuyla ailecek huzurlu ve güzel bir piknik yapması için Rahmet ormanlarını tercih etmelerinin nedenlerini anladım. Doğanın korunduğu, çöplerden arındırılmış huzurlu ve güvenli bir piknik  rahmet ormanı ilk tercihiniz olsun derim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Emel Şerife Hasçağan Arşivi
SON YAZILAR