Büşra Kavasoğlu

Büşra Kavasoğlu

Koşulsuz Güneş

Koşulsuz Güneş

Koşulsuz sevgidir dünyayı kurtaracak olan. Bir yetimi gülümsetmek, bir kadının ruhunu okşamanın verdiği his başka hiçbir şeyde alınamayan tattır belki de. Koşulsuz iyilik, yorulmadan yürüyebilen ayaklardan geçer. O yollar yüründükçe açar çiçekler. Hayat biraz güneş biraz aya benzer. Bugün birimize güneşler doğarken, diğerimiz gecelerde ay’ı bekler. Elbet vardır sana da ulaşacak o sevgi, vardır seni de gülümsetebilecek iyilikler. Sen bekle bitmez hiç doğan güneşler.

Kimi zaman yanında durur rengarenk çiçekler, kimi zaman karşındadır gökte oluşan renkler. Bazen görmezsin çiçekleri yanıbaşında dururken, koşarsın gökkuşağına doğru yetişinceye kadar nefesin kesilir, yorulursun. Sen yetişeceğim derken bir anda kaybolur o güzellik. Kalakalırsın bazen, senin seçimindir yaşadıkların. Ve galiba etrafında dönüp duran güzelliği göremediğindendir imtihanın. Bazısı kader der bazısı seçimler. Galiba en doğrusu en olması gerektiği zamanda olandır. Kimi zaman yaşamak gerekir baş ağrılarını, yanlış yola girdiğinden korkma önemli olan o yolun yanlış olduğunu anlayabilmektir. Ve bil ki ne kadar yalnızsan o kadar kendini bulman kolaylaşır yolculuğunda.

Baharlar getirelim hayatımıza ve hayallerimizdeki çiçekleri koklayalım baharlarımızda. Güneşler doğsun günümüze, koşulsuz sevgiler gelsin gönlümüze. Ve İyilikler, iyilikler sarılsın kollarımıza. Kim bilir bir iyilik dokunuverir kelebekler gibi ruhumuza. Ama önce kör olmasın gözlerimiz yanıbaşımızdaki çiçekleri göremeyecek kadar. Sevginin yolu bahardır, baharların yolu çiçekler. Dönüp duran bu güzellikler de hep yüreğimize dokunan çiçek gibi kalpler..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Büşra Kavasoğlu Arşivi
SON YAZILAR